Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna ha állandóan barátnőtök fizetne mindent?
Ha neki sokkal jobban megy akkor normális, hogy ő fizet. Fordított helyzetben nem szokott problémázni senki.
Annyit megtehetsz azért, hogy megleped ajándékokkal amennyire pénzedből futja. Biztos örülne néha 1 szál virágnak vagy valami apróságnak teljesen váratlanul.
Az is elég, ha szedsz párat (valakinek) a kert(jé)ből. 0 FT, de a hatás ugyanaz!
De az nem amikor mindent a férfi fizet? Vagy akkor az "tök normális", de fordítva nem? Hogy is van ez? Le az '50-es évek előtti avítt gondolkodással.
Ez nem maradhat így tartósan. Az biztos, h a csajnak már most elege van az egészből, csak épp van annyira kulturált, h nem teszi szóvá, mert megérti a helyzetedet. Kérdés, h akarja-e ezt a felállást tartósan.
Két kimenetel van:
1. Szakít veled valami kitalált indokra hivatkozva. Nincs meg a kémia,stb,. ismeritek már ezeket.
2. Gyorsan szerzel valami rendes munkát, mai közel annyit fizet, mint az ő állása, vagy ha nem is annyit, de legalább versenyképes és te is be tudsz szállni vele a fizetnivalókba.
Ez csak azért probléma, mert neked problémát jelent Láthatóan zavar, és ez problémákhoz fog vezetni.
Egyébként én abszolút nem támogatom az anyagilag ennyire egyoldalú kapcsolatot. Ha a kapcsolat nem üzleti megegyezésen alapul (tehát nem konkrét támogatáson alapul), hanem érzelmeken, akkor totál elfogadhatatlan - szerintem - ha csak az egyik fél fizet mindig, mégpedig azért, mert sanszos, hogy előbb-utóbb valakiből kibukik, hogy neki ez így kellemetlen (meg mert két félről van szó, mind a kettőnek illik kényeztetni és támogatni a párját). Nekem is volt nálam gazdagabb pasim, mégis volt, hogy én fizettem neki ezt azt.
A tehetősebb félnek el kellene fogadni, ha a másik akar fizetni, egy idő után ez már abszolút nem nagyvonalú tett, hanem idegesítő és dehumanizáló.
Mondd el neki, hogy ez neked probléma, attól megnyugszol.
Ha te keresnél sokkal többet, te számolgatnád a különbséget?
Én biztosan nem, őt szeretem, nem a fizetését.
Az annyi, amennyi - nyilván jobb lenne, hogy több volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!