Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha dolgoznál, fizetnéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dolgoznál, fizetnéd a barátnőd suliját? Fordítva: elfogadnád a felajánlást?

Figyelt kérdés

Én vagyok a sulizós lány.

Jelentkeztem egy egyetemre, nagyon szeretném, ha összejönne, és majd az lenne a szakmám.

A dific az,hogy ha nem kerülök be államilag támogatott helyre, nem mehetek majd, rengeteg a jelentkező,így valószínüleg nem jutok be.

Anyukámmal élek, mivel apum meghalt, és annyi fizetésből nem tudná fizetni nekem a lakhatást is és még az egyetemet is.

A barátom azt mondta, hogy ha bejutok, kifizeti nekem a sulit.

Nagyon örültem ennek a hírnek,de kicsit meg is ijesztett. Nem kis összeg, és nem tudom,hogy fogadjam-e el?

Mielőtt bárki beszólna, hogy úgyis eliszom majd a pénzt és csak kihasználom őt, előre leszögezem, hogy imádom a párom, már két éve, és nem lennék képes őt megbántani.

Hosszú távra tervezünk, egyetem után kimennénk külföldre dolgozni, én közben angolul tanulok.

Mit gondoltok erről?

2016. júl. 20. 16:51
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak! Milyen jogon jössz ide, hogy engem lealázz, alaptalanul elkönyvelj, úgy, hogy nem is ismersz?!

De igazából ez a hozzáállás is tükröz egy bizonyos értelmi szintet...

2016. júl. 20. 18:17
 32/36 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezeket a kommenteket ne vedd magadra, egyreszt hulyeseg, masreszt a gyakorisok zome megkerseredett pattanasos maganyos Pokemon vadasz aki max. teveben latott not, szoval nem relevans a velemenyuk.

Ha vissz tudod neki fizetni, vagy te is tudsz legalabb ennyit tenni erte akkor nyugodtan fogadd el. Ha tenyleg olyan a kapcsolatotok ahogy leirtad, akkor nincs baj a sztorival. Ha valaki ez alapjan azt hiszi, h aranyaso vagy, az meg az eletben nem talalkozott verbeli aranyasoval.

Szoval nyugi, nem masok velemenye hataroz meg teged.

2016. júl. 20. 18:37
 33/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nem veszem magamra, csak zavar, hogy alaptalanul ilyeneket ír valaki, és nem hisznek nekem.

Igen, teljes mértékben ilyen a kapcsolatunk, nem lenne okom hazudni anoním oldalon. :)

Szinte már nálunk lakik, mikor itthon van. Munkája miatt sokat utazik, három napot van itthon és szinte mindig itt van nálunk.

Még átbeszéljük közösen is a dolgot, anyum, párom és én.

2016. júl. 20. 18:46
 34/36 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ez a kis mitugrász pontoz itt le mindenkit, nagyon sajnálom.

Kommentjeit jelentettem, remélem legalább máshol nem pofátlankodik majd.

2016. júl. 20. 18:47
 35/36 anonim ***** válasza:
Hát nálunk a pénz mindig is közös volt, ami az enyém az a páromé is, szóval ha neki iskolára kell hát akkor azt fizetjük belőle. Nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, a pénz csak pénz. A tanulás fontosabb.
2016. júl. 21. 01:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Én nem engedném, hogy fizesse (már csak azért sem, mert 860 ezer egy félévem, ami iszonyat sok pénz diákként). Amit nem tudok viszonozni jelenleg, azt nem is szeretném, hogy megvegye nekem... Mi együtt élünk, ő dolgozik már, én még egyetemre járok 4 évig. Amíg nem lesz fizetésem, addig nem akarok közös kasszára sem állni, mivel az én ösztöndíjaim jóval kevesebbek, mint az ő fizetése és úgy érezném, hogy ő tart el engem. Igazából azt sem szeretem, hogy szüleim fizetik nekem a rezsit, de mivel suli miatt nem tudok dolgozni év közben, így el kell fogadnom. A diákhitelt soha nem venném fel, neked sem ajánlom. Inkább a helyedben újraérettségiznék abból a tárgyból, ami rossz lett és addig 1 évig dolgoznék. Nekem ez volt a tervem arra az esetre, ha nem vesznek fel elsőre államira.

Életemben először 4 év után mentem bele abba, hogy vesz nekem egy telefont, aminek az árát nyáron a diákmunka után visszaadom. Eleinte ellenkezett, hogy ajándék, de szerintem beletörődött abba, hogy én mit akarok. Mindig arra kértem, hogy ha vesz is ajándékot (mert én nem várom el), akkor az olyan értékű legyen, amit én viszonozni tudok.

Tudom, én nagyon a véglet vagyok ebben a kérdésben.

2016. júl. 21. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!