Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha dolgoznál, fizetnéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dolgoznál, fizetnéd a barátnőd suliját? Fordítva: elfogadnád a felajánlást?

Figyelt kérdés

Én vagyok a sulizós lány.

Jelentkeztem egy egyetemre, nagyon szeretném, ha összejönne, és majd az lenne a szakmám.

A dific az,hogy ha nem kerülök be államilag támogatott helyre, nem mehetek majd, rengeteg a jelentkező,így valószínüleg nem jutok be.

Anyukámmal élek, mivel apum meghalt, és annyi fizetésből nem tudná fizetni nekem a lakhatást is és még az egyetemet is.

A barátom azt mondta, hogy ha bejutok, kifizeti nekem a sulit.

Nagyon örültem ennek a hírnek,de kicsit meg is ijesztett. Nem kis összeg, és nem tudom,hogy fogadjam-e el?

Mielőtt bárki beszólna, hogy úgyis eliszom majd a pénzt és csak kihasználom őt, előre leszögezem, hogy imádom a párom, már két éve, és nem lennék képes őt megbántani.

Hosszú távra tervezünk, egyetem után kimennénk külföldre dolgozni, én közben angolul tanulok.

Mit gondoltok erről?

2016. júl. 20. 16:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
4%
Dehogynem. Már most is egy számító ribi vagy. Azon jár az eszed, hogyha mégis elhagyod, akkor is fizetné tovább a srác. Üzenem a barátodnak, hogy meneküljön tőled, amíg nem nulláztad le teljesen.
2016. júl. 20. 17:11
 12/36 anonim ***** válasza:
30%
Én elfogadnám, de csakis azzal a feltétellel, hogy amint tehetem, visszafizetem.
2016. júl. 20. 17:11
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
Semmiképpen sem fogadnám el, még az esélyét is el akarom kerülni, hogy bárkinek kiszolgáltassam magam vagy később felhánytorgassa. Inkább diákhitelt vennék fel.
2016. júl. 20. 17:14
 14/36 anonim ***** válasza:
64%

Kaptál pár bunkó választ, szerintem nem vagy számító, meg a többi. Ők idióta emberek, akiknek nincsenek normális nők az ismerősi körében.

Szerintem részben szálljon be anyud a költségekbe, hogy a barátodnak kevesebbet kelljen, te pedig diákmunkázz, különösen nyarakon.

2016. júl. 20. 17:20
 15/36 anonim ***** válasza:
Ha diákmunkázik, akkor az lesz a baj, hogy nincs szabadidejük.
2016. júl. 20. 17:28
 16/36 anonim ***** válasza:
44%
Elfogadnám és én is fizetném.
2016. júl. 20. 17:29
 17/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is!

11-es nem tudom honnan veszed ezt, meg se fordult a fejemben az,hogy ha szétmegyünk mi lesz, azért írtam,hogy szerintem nem hagyna cserben, mert többen kérdezték, hogy mi lesz ha...

Tudom, hogy nem lesz, az a 'ha'! Ismerem magamat is, és őt is.

És igen, nagyon sajnálom, hogy a ti életetekben nincsenek tisztességes emberek, és azt hiszitek mindenki egy kis számító dög.

Anyukám is besegít, persze, amikor tud majd. Kis félretett pénzem nekem is van még.

Természetesen visszafizetném neki az összeset, amikor lehetőségem lesz rá.

2016. júl. 20. 17:35
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem fizetném. Volt már olyan, hogy adtam pénzt barátnőnek, akivel szintén hosszú távra terveztünk. Oké, az kölcsön volt, de nem beszéltünk meg, hogy mikor kell visszaadnia, és nem is nagyon igyekezett törleszteni. A vége egy csúnya, megcsalásos szakítás lett, és a pénzemet is csak polgári per mint lehetőség felhozatala után kaptam vissza. Mondjuk akkor gyorsan, az általam kitűzött hadáridőre.

Nyilván nem analóg a két szituáció, de azt megtanultam, hogy pénzt kapcsolatban soha nem érdemes adni. Pláne ilyen összegeket... Kizárt.

2016. júl. 20. 17:37
 19/36 anonim ***** válasza:
4%

kizárt!

ha nem tudod magad fizetni akkor nem kell suliba járni..

2016. júl. 20. 17:38
 20/36 anonim ***** válasza:
34%

Nem fogadnam el mert nem akarok valakinek tartozni, lekotelezve lenni mert magamat ismerve a vilag legtartosabb kapcsolatabol is kilepek, igy vagyok bekotve.

Ha biztos vagy abban h o az igazi es mindig egyutt lesztek akkor sztem fogadd el nyugodtan, csak fizesd is neki vissza.

2016. júl. 20. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!