Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha becsúszik a baba miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha becsúszik a baba miért a nő joga eldönteni a sorsát?

Figyelt kérdés
Ma olvastam itt egy kérdést.Védekeztek volt esemény utáni tabi is de teherbe esett. Most a pasit okolja a csaj, de mire fel? Oké nem lehet egy nőre ráerőltetni hogy "megölje" a gyerekét, de egy pasi persze simán rá lehet erőltetni hogy ha akar ha nem legyen apa? A férfinak is ugyanannyi joga van eldönteni hogy mikor akar gyereket, főleg hogy a csaj még tanul a srác meg alig keres 100 ezret, fiatalok és pénzük sincs.Milyen élete lenne így a gyereknek? Kegyetlenség az abortusz és egy nőnek biztos sokkal megterhelőbb, de ettől még szerintem nincs joga egyedül dönteni erről, hisz közös gyerekről van szó, nem a nő gyerekéről.
2016. júl. 19. 20:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik férfi nem akar gyereket, az húzzon gumit. Anyukámnak például olyan a szervezete, hogy a gumin kívül más védekezési móddal nem is élhettek apámmal. Próbált tablettát, szétbarmolta a szervezetét, próbált spirált, rosszul lett, kidobta a szervezete az idegen anyagot. A nőgyógyász azt mondta neki, hogy maradjanak a guminál. Érdekes módon, öcsém és én is tervezetten sikerültünk és nem csúszott be nem tervezett gyerek, soha nem volt abortusza. Ők tudtak rendesen védekezni több, mint 30 éves házasságuk alatt, más miért nem?

Anyukám egyik nagynénjének is csak azért volt abortusza, mert hiába jött neki össze tervezett baba a férjével, még az elején kiderült, hogy sajnos a betegsége miatt, amivel született, nem tudná kihordani, és a baba meg ő is belehalna a terhességbe.

2016. júl. 20. 10:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki dug, az vállalja a kockázatot hogy esetleg szülő lesz. Mivel a nő testéről van szó, ezért joga van nemi eldönteni hogy mi legyen. A pasi max tanácsot adjon. A kérdést én is olvastam. Igazából a probléma annyi, hogy ha annyira akarta volna akkor meg kellett volna tartania, és nem utólag a pasit okolni.
2016. júl. 20. 11:02
 23/27 RoseTyler ***** válasza:
100%
#20: Én viszont egyetlen ilyen nőt sem ismerek (se az elmúlt évben, se azelőtt), aki így fogott volna pasit magának. Akkor hogy is van ez? Reprezentatív mintavétel nélkül mindenki fújhatja a maga igazát. :P De ha pl. a kettőnk tapasztalatát összefésüljük, akkor látszik, hogy vannak néhányan, akik megpróbálnak így pasit fogni, és vannak sokan mások, akiknek ennél több eszük van. Persze, a kirívó eseteket könnyebb előtérbe helyezni és példálózni velük, a normálisak meg mehetnek a háttérbe.
2016. júl. 20. 11:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Általában minden variáció esetén a nő szív jobban, úgyh úgy fair ha ő dönt. A pasi meg annyit tehet hogy jobban vigyáz máskor. Ugyanis ez benne van a pakliban hogy akaratlanul is apa lesz.
2016. júl. 20. 11:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
aki azt írta, hogy mi a különbség aközött, ha 8 hetesen, vagy 8 hónaposan veteti el a gyereket, olvasson el egy biológia könyvet...
2016. júl. 20. 13:02
 26/27 anonim ***** válasza:
A 8 hetest és a 8 hónapost behelyettesíthetjük csirkével is, egy 8 hetes emberi embriónak megfelelő fejlettségi szintű tojást meg megeszel rántottának, egy 8 hónapos emberi magzatnak megfelelőt már nem...
2016. júl. 20. 13:05
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ő lesz a haszonélvezője annak ha lehúzza az apukát a gyerektartással:DDDD
2016. júl. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!