Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a barátom? 17 L 27 F
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt általában kedves aranyos de néha mintha kimutatná a valós énjét aki nem szeret és nem törődik velem. Pl. Napokig rideg volt velem aztán rákérdeztem , hogy mi a gond megakartam vele beszélni de nem volt hajlandó ezért azt mondtam hogyha nem beszéljük meg elhagyom erre csak húzta a vállát.Másik példa a vasárnapokat együtt töltjük és kértem , hogy töltsük együtt a napot de azt mondta hogy ő menni akar haza és már sírtam , hogy ne menjen de elment. Este felhívott ugy tett mintha semmi se történt volna én kertem, könyörögtem hogy találkozzunk de nem akart kifogásokat talált ki.Aztán jön másnap mintha semmi se történt volna. Sok ilyen eset előfordul hogy nem törődik velem. Igazam van ,hogy ugy gondolom nem szeret?2016. júl. 17. 17:06
12/15 anonim válasza:
#1 Nyolcadikban az egyik osztálytársamnak is 25 éves pasija volt (11 év ugye), és hogy mit láthatott a csajban? Hát elképesztő jó mellei voltak, és a feneke sem volt semmi. :)
13/15 anonim válasza:
Menekülnék. Kisajátít, semmibe vesz, hazudik, ez nem szerelem.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. júl. 17. 18:11
15/15 Kovács Csaba Tamás válasza:
Ha mindent átgondoltál és valóban nem a te hibád, hogy ilyen.....
Hagyd ott a francba és keress olyan társat akivel jól kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!