Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, és van egy 49 éves "barátom", aki csak kihasznál? Oké, hogy azt mondja, hogy szeret. De ki hiszi el? Van egy nője. Szóval én nem jelentek neki valószínűleg semmit. Mit tegyek?
Oké. Vegyük azt, hogy én is élvezem a szexet vele. De... ha úgy nézzük, akkor is kihasznál, mert visszaél az érzéseimmel... blablabla
És valóban pszichológushoz kéne mennem, mert ez tényleg nem normális.
És miből gondolod, hogy nincs szex közöttük, mikor külön lakás van, de pont az éjszakákat töltik együtt...?
Olyan kis naiv vagy....
Azért dug mással, mert a nő már nem hajlandó vele. Már egy féléve semmi. Nem szeretném kitálalni az életét, de meg van az oka, hogy miért van még együtt vele.
Egyébként meg a nő tud rólam, a nevemet is tudja, és látott minket...
Lehet, hogy csak nyitott házasság...
Nézd, én nem látok bele abba a házasságba... De ha nyitott házasság, tehát a nő tud rólad... és mindkettőnek van külön lakása. Még ha bármi miatt papíron együtt is maradnak, különösebben semmi nem indokolja, hogy együtt töltsék az éjszakákat, hacsak nem akarják együtt tölteni. :)
Ha meg valóban megromlott házasság, és csak papíron vannak együtt, akkor pláne nem tartanám indokoltnak a közös alvást, főleg, ha a nő tud az új szerzeményről... még akkor sem, ha valami miatt nem válhatnak...
Szóval ha valóban tud rólad a feleség (valóban, vagy csak a férj állítja?), akkor én a nyitott házasságos verzióra tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!