Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elromlott párkapcsoltat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emese94 kérdése:

Elromlott párkapcsoltat? Vagy csak kihasznál? Többi lent

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt a baratommal de ugy erzem hogy vagy kihasznal vagy nem szeret nem jon sehova sem velem ha el is megyunk valahova akkor 1 padon ulunk egesz addig amig megunja csak akkor talalkozik velem amikor le akar fekudni velem vagyis jobban mondva amikor neki van kedve a baratai elott leszegyenit csunyan beszel velem ?Mit tegyek?Folyamatosan hazudik ossze vissza .Sokszor ker tolem kolcson penzt vagy ha elmegyunk valahova mindig en fizetek...ugy erzem hogy csak kihasznal engem mit gondoltok?0 27 eves en 20
2014. aug. 6. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kihasznál :/
2014. aug. 6. 13:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Te is ugy gondolod ugye?
2014. aug. 6. 13:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Már rég ott kellett volna hagynod...:/
2014. aug. 6. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
...hát, nem tudok ellenérvelni. A tettek beszélnek.
2014. aug. 6. 13:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt!! Csak szexre kellesz neki meg a pénzt feji le rólad. Ha jól veszem ki a szavaidból. Nem tűnsz boldognak mellette szerintem hagyd ott és keress valakit aki tényleg szeret. 1 voltam
2014. aug. 6. 13:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szeretem vagyis nem tudom ha mar szeretem oszinten meguntam azt hogy semmibe vesz:)
2014. aug. 6. 13:58
 7/13 anonim válasza:
Ne légy butus.Biztos, hogy csak kihasznál.Az ilyen férfi nem férfi.Nem tudom miért maradtál vele.Hagyd ott minél előbb és vagy keress egy olyan fiút aki megbecsül vagy pedig csak szórakozz velük és használd ki a fiatalságod.Nem akarok én papolni,de szerintem ezt te is tudod.18/L
2014. aug. 6. 13:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen persze hogy tudom rengetegszer igerte nekem hogy megfog valtozni es nincsen egy olyan nap amikor nem kuldene el melegebb eghajlatra azt mondta nekem hogy csak ennyit erdemelek es ugyis mindenkitol ezt kapnam:(
2014. aug. 6. 14:01
 9/13 anonim válasza:
F..fej.Hagyd ott, nehogymár úgy viselkedjen veled, mint egy ronggyal.megint én voltam 18/L
2014. aug. 6. 14:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Meg sok dolog van amit ide nem irtam ki ahogy viselkedik en szegyelem a viselkedeset nem hogy o...jobban jarok ha tovabb lepek es megprobalok boldog lenni
2014. aug. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!