Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kihasznál a párom . Mi a véleményetek?
"egy helyben toporog és sajnáltaja magát"
Na ott már valami gond van
Tipikus nem érdekli semmi pasi. Szerintem ha eddig nem változott meg, nem is fog:/
Én olyan vagyok mint és szerintem ez a normális:) 23f
egyáltalán foglalkozik veled? vagy csak egy tartozék vagy neki??? én a helyedben megpróbálnám megbeszélni, de ha nem érdekli a dolog, nem érdekli, hogy mi van veled akkor lépnék, mert ezzel csak magad teszed tönkre, pedig mindenki megérdemli a boldogságot!
21F
Értem a problémád, ha téged bárki megtud és nem tartod tudománynak ...
És bocsánat, hogy nem veszem komolyan a kérdésed, de ha magad is végig olvasod, amit leírtál, akkor azt hiszem egyértelmű a megoldás ... Vagy meg kell, hogy erősítsünk benne, hogy egy lusta, semmirekellő, figyelmetlen párod van, aki nem igazán szeret téged, csak megszokásból van veled. Ha ez kell, akkor nesze :-P Hagyd ott és keress szerelmet és legyél boldog! (És fejleszd a szexuális kultúrádat, hogy megtanuld, hogy igen is tudomány és művészet a szexualitás :-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!