Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem kihasznál a párom ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kihasznál a párom . Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy, szerintem én nő létemre sokkal többet nyújtok a páromnak mint kéne és ő ezt kihasználja.Erre nem rég döbbentem rá.Nem visz el sehová csak mindig nála vagyunk nézzük a TV-t és én erre nagyon ráuntam.Én egy csomó ajándékot adtam neki (értékeseket) ő meg 22.-szülinapomon egy plüssmackóval lepett meg .Nem vagyok hálátlan,de nagyon kiábrándító hogy,amennyit én segítettem neki boldogulni az életében ennyit kapok cserébe nem az anyagi érték a lényeg ,de ez nekem baromi kevés és semmi kreativitása nincsen.Soha nem szervez programokat mindent nekem kell kigondolni én persze tök ingyen is tudok jó progit szervezni ő mindig a pénztelenségre hivatkozik ez nagyon gáz...Én sem vagyok anyagilag eleresztve de,mégis próbálok boldogulni ő egy helyben toporog és sajnáltatja magát...
2014. júl. 30. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:

"egy helyben toporog és sajnáltaja magát"

Na ott már valami gond van

2014. júl. 30. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Tipikus nem érdekli semmi pasi. Szerintem ha eddig nem változott meg, nem is fog:/

Én olyan vagyok mint és szerintem ez a normális:) 23f

2014. júl. 30. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
*te
2014. júl. 30. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:

egyáltalán foglalkozik veled? vagy csak egy tartozék vagy neki??? én a helyedben megpróbálnám megbeszélni, de ha nem érdekli a dolog, nem érdekli, hogy mi van veled akkor lépnék, mert ezzel csak magad teszed tönkre, pedig mindenki megérdemli a boldogságot!

21F

2014. júl. 30. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
De ez mellett rendesen megdug?
2014. júl. 30. 08:46
 6/8 A kérdező kommentje:
nyilván az igényem nem a dugásig terjed kedves utolsó.megdugni bárki megtud ez nem egy nagy tudomány de férfiként viselkedni ,biztonságot nyújtani lelki társnak lenni..Nálam ez a döntő sajnos ő ezekben nem remekel csak én ragaszkodom hozzá,de erőt gyűjtők és ott hagyom...
2014. júl. 30. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
hagyd el fiam jobbat érdemelsz
2014. júl. 30. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Értem a problémád, ha téged bárki megtud és nem tartod tudománynak ...

És bocsánat, hogy nem veszem komolyan a kérdésed, de ha magad is végig olvasod, amit leírtál, akkor azt hiszem egyértelmű a megoldás ... Vagy meg kell, hogy erősítsünk benne, hogy egy lusta, semmirekellő, figyelmetlen párod van, aki nem igazán szeret téged, csak megszokásból van veled. Ha ez kell, akkor nesze :-P Hagyd ott és keress szerelmet és legyél boldog! (És fejleszd a szexuális kultúrádat, hogy megtanuld, hogy igen is tudomány és művészet a szexualitás :-D)

2014. júl. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!