Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a barátom?

Figyelt kérdés

Honnan tudhatom,ha csak arra kellek neki? Én megértem,hogy egy huszon éves fiúnak már igényei vannak,de nem esik jol,hogy szinte látom rajta,hogy csak azért jön,hátha történik valami..

Én még szűz vagyok és nem akarom elkapkodni,ezt szerintem ő nem is tudja..

Mit csináljak?

2014. okt. 23. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond el neki.
2014. okt. 23. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
A "szerintem Ő is tudja" kifejezés a pasiknál nem elég! Ha Ő már szexelt, tudja hogy megy ez, hogy jó dolog és ezért reménykedik. A pasiknak köztudottan hiába célozgatsz, nem értik! Szóval mondd el neki, hogy Neked ez még korai lenne, várjon még egy kis ideig, amíg jobban összecsiszolódtok és feloldódsz!
2014. okt. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!