Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a barátom? 17 L 27 F
Vajon mit akarhatott egy 25 éves férfi egy 15 éves kislánytól, amikor összejöttetek?
Nem ismerlek titeket, nem tudom így volt-e, de ha egy felnőtt férfi csak kislányokat tud felszedni, akkor nem valami érett ember.
Ebben mi a kihasználás? Hogy nem tesz meg valamit, amikor te elvárod tőle, akkor se, ha hisztizel.
Kihasználás az, amikor valaki olyat tesz a párja kedvéért, amit egyébként nem akarna.
Szerintem csak idegesíted. Elmúlt a varázsod.
Ha nem tudsz vele kommunikálni, akkor az azt jelenti, hogy ő a maga részéről már lehúzná a klotyón az egészet és menne, tovább. Nyűg vagy neki.
Kislány vagy te még!
Nőjj fel, aztán nem lesz ilyen viselkedése a srácnak.
26/F
Tévedésben vagy!
Csak egy szimpla játékszert lát, amikor rád néz.
Mert nem? Tőle függsz. Elidegenített mindekitől akore csak számíthattál. Szerintem itt volt a bibi, hogy normál nőn nem tud uraklodni mert van akarat.
Én 27 éves nőként úgy látom, hogy párkeresési szempontból egy nőnek a 15-18 év a legszarabb. Mert a korosztályában még éretlenek a fiúk, szóval vagy azt hiszi az űrből jöttél, vagy csak a tesztoszteronszintjét akarja karban tartani. Az idősebb férfiak meg, a prédát látják benned, mivel nem vagy olyan tapasztalt így könnyű eset vagy nekik.
Szóval ilyen korban nem véletlen, hogy minden szülő vadászpuskával védi a kicsilányt, mert az még nem lát a dolgok mögé, csak örül neki vége egy hím aki elismeri nőként... aztán majd később rájön, hogy a boldogsághoz ez még édeskevés.
Szóval lehet a párod ilyen kisajátítós alkat, ezért nem marad meg mellette egy normális önértékelésű nő sem, így marad a fiatal, buta, naív kislány, aki épp most kezdi felfedezni saját nőiességét, még kialakult identitásod sincs! (igen mert abban a korban vagy, amikor mindent át kell értékelned és saját értékrendet kidolgoznod), szóval befolyásolható, megszédíthető.
Ezt ő kihasználta, kisajátított és most a privát játékszere vagy.
Legközelebb egy kicsit legyél körültekintőbb párválasztásnál és ne rendeld alá magad egy kapcsolatban, csak azért mert egy férfi méltóztatott észrevenni! Nagyon nehéz azt a férfit megtalálni aki valóban megbecsül és nem csak szemfényvesztő. Hozd helyre a kapcsolatod a szüleiddel, mert most csak rájuk számíthatsz. Úgy meg esélytelen a férfival bármit is kezdeni, hogy nem vagytok egyenlő felek. A magad 17 évévvel ő megesz téged reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!