Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasznál a barátom? 17 L 27 F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a barátom? 17 L 27 F

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt általában kedves aranyos de néha mintha kimutatná a valós énjét aki nem szeret és nem törődik velem. Pl. Napokig rideg volt velem aztán rákérdeztem , hogy mi a gond megakartam vele beszélni de nem volt hajlandó ezért azt mondtam hogyha nem beszéljük meg elhagyom erre csak húzta a vállát.Másik példa a vasárnapokat együtt töltjük és kértem , hogy töltsük együtt a napot de azt mondta hogy ő menni akar haza és már sírtam , hogy ne menjen de elment. Este felhívott ugy tett mintha semmi se történt volna én kertem, könyörögtem hogy találkozzunk de nem akart kifogásokat talált ki.Aztán jön másnap mintha semmi se történt volna. Sok ilyen eset előfordul hogy nem törődik velem. Igazam van ,hogy ugy gondolom nem szeret?
2016. júl. 17. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Vajon mit akarhatott egy 25 éves férfi egy 15 éves kislánytól, amikor összejöttetek?

Nem ismerlek titeket, nem tudom így volt-e, de ha egy felnőtt férfi csak kislányokat tud felszedni, akkor nem valami érett ember.

2016. júl. 17. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem tekint rád egyenlő félként. 25 évesen összejött egy 15 éves kislánnyal, és úgy gondolja, hogy bármikor lecserélhet, ezért nem baj, ha lelkileg bánt. 23/F
2016. júl. 17. 17:10
 3/15 anonim ***** válasza:
23%

Ebben mi a kihasználás? Hogy nem tesz meg valamit, amikor te elvárod tőle, akkor se, ha hisztizel.

Kihasználás az, amikor valaki olyat tesz a párja kedvéért, amit egyébként nem akarna.

2016. júl. 17. 17:14
 4/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem csak idegesíted. Elmúlt a varázsod.

Ha nem tudsz vele kommunikálni, akkor az azt jelenti, hogy ő a maga részéről már lehúzná a klotyón az egészet és menne, tovább. Nyűg vagy neki.

2016. júl. 17. 17:18
 5/15 Noren1989 ***** válasza:
75%

Kislány vagy te még!

Nőjj fel, aztán nem lesz ilyen viselkedése a srácnak.

26/F

2016. júl. 17. 17:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Az amit még lesem írtam a szüleim ellen hangol és sajnos nagyon is sikerült és összeköltöztem vele. Mióta ez megtörtént csak akkor kedves velem ha akar valamit. Átver mert az anyukájának adja a fizetése felét és hazudik , hogy volt tartozása ami nem igaz mert tudtam volna róla.Mindenkit elüldözött mellőlem a barátaimat a családomat.
2016. júl. 17. 17:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Menekülj.
2016. júl. 17. 17:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Azóta ilyen mióta összeköltöztünk , talán azt hiszi mostmár bármit tehet mert az övé vagyok?
2016. júl. 17. 17:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Tévedésben vagy!

Csak egy szimpla játékszert lát, amikor rád néz.

2016. júl. 17. 17:34
 10/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Mert nem? Tőle függsz. Elidegenített mindekitől akore csak számíthattál. Szerintem itt volt a bibi, hogy normál nőn nem tud uraklodni mert van akarat.

Én 27 éves nőként úgy látom, hogy párkeresési szempontból egy nőnek a 15-18 év a legszarabb. Mert a korosztályában még éretlenek a fiúk, szóval vagy azt hiszi az űrből jöttél, vagy csak a tesztoszteronszintjét akarja karban tartani. Az idősebb férfiak meg, a prédát látják benned, mivel nem vagy olyan tapasztalt így könnyű eset vagy nekik.

Szóval ilyen korban nem véletlen, hogy minden szülő vadászpuskával védi a kicsilányt, mert az még nem lát a dolgok mögé, csak örül neki vége egy hím aki elismeri nőként... aztán majd később rájön, hogy a boldogsághoz ez még édeskevés.

Szóval lehet a párod ilyen kisajátítós alkat, ezért nem marad meg mellette egy normális önértékelésű nő sem, így marad a fiatal, buta, naív kislány, aki épp most kezdi felfedezni saját nőiességét, még kialakult identitásod sincs! (igen mert abban a korban vagy, amikor mindent át kell értékelned és saját értékrendet kidolgoznod), szóval befolyásolható, megszédíthető.

Ezt ő kihasználta, kisajátított és most a privát játékszere vagy.

Legközelebb egy kicsit legyél körültekintőbb párválasztásnál és ne rendeld alá magad egy kapcsolatban, csak azért mert egy férfi méltóztatott észrevenni! Nagyon nehéz azt a férfit megtalálni aki valóban megbecsül és nem csak szemfényvesztő. Hozd helyre a kapcsolatod a szüleiddel, mert most csak rájuk számíthatsz. Úgy meg esélytelen a férfival bármit is kezdeni, hogy nem vagytok egyenlő felek. A magad 17 évévvel ő megesz téged reggelire.

2016. júl. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!