Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Szégyellem magam.
14 éves lány vagyok.2009.szept.20.-a óta ismerek egy fiút,aki most töltötte be a 18. évét.1 hónapja szóbahozta a témát,hogy mi lenne ha vele veszteném el.Én meg mondtam neki,hogy adj időt a gondolkodásra.1 hónapja gondolkozom azon,hogy mi legyen.Főként azon gondolkozom,hogy csak kiakar használni-e,vagy mi van?Merthogy én októberben szakítottam vele azért,mert egyszerűen mindig rajtam lógott,mint egy csimpánz.Tiszta idegesítő,hogy azt mondja nekem,hogy cica..holott nem vagyok ilyen k.rvás!meg úgy írja a köszi-t,hogy "kösszy" meg a puszit,hogy "pusszy"..mint egy b.zi!És csodálja,hogy még mindig gondolkozom!Most nem tudom eldönteni,hogy mi legyen.Mert örökké szűz meg nem akarok maradni,és úgy érzem,hogy ő alkalmas lenne rá..mert amúgy meg jól eldumálunk.Csak ezek az idegesítő szokásai nekem kicsit sokak.Azt mondta,hogy ő gyors..egyik barátnőmnek meg elmondtam,hogy mit mondott,az meg rögtön rávágta,hogy "gyors,mint a nyulak" xĐ hát erre akkora röhögőgörcsöt kaptam..xĐ
És szégyenlem,hogy 14 évesen AZT AKAROM..:S
Egyszerűen már nem tudom magamba folytani a szükségleteimet.De félek,hogy hamar kikotyognám a kis titkomat(már ha majd lesz),és majd sírok anyámnak h. bocsásson meg érte..mert állítom,hogy NAGY PERPATVAR lenne belőle.:S "apám" állandóan a nyakamon lóg,folyton ott van,ahol én,sosem tudom levakarni a hátamról..pedig nem szeretem,ha a szabadságomat elveszik.Nem szoktam kint lenni éjfélig sem,sőt hétköznap csak akkor teszem ki a lábamat az utcára,mikor megyek-jövök a suliból/ba meg amikor megyünk vásárolni.:P apámat azért nem szeretem,mert most alkoholista lett...:@ és kib.szottul utálom,hogy mindig megbocsájt neki anyám,de ha én kapok rossz jegyet akkor egy hétig is azon csámcsognak kettecskén..az alkoholista férjével együtt.
ÉS MOST ÖRÜLÖK,HOGY ÖRÖKBEFOGADTAK.
Mit szóltok ehhez?:S
BUNKÓ KOMMENTEKET,VÁLASZOKAT NEM KÉREK!HA VALAMI NEM TETSZIK,NÉZZ MAGADBA,DE SÜRGŐSSEN ÉS HÚZZ EL INNEN!
NA KÖSZ,A 29 ÉVES ÉRETT EMBER!NA AZ ILYET TUDOM TISZTELNI.KÖSZÖNÖM!!
ja és ő ÉRETT EMBERNEK NEVEZHETŐ..látjátok,ezt kértem!
xĐ azért látom te nem vagy egy érett ember...xĐ
jajjj..ez a prostis dolog..nem akarok az lenni,hidd már el..és azt is,hogy nem leszek az..halljak éhen,nem érdekel,de már csak a kedvedért sem leszek az xĐ
Akik "prostinak meg mindennek" elmondják a kérdezőt.
Miből gondoljátok, hogy egyáltalán Ő arra az útra fog térni? Nem hiszem. Ő itt egy normális válaszokat szeretne kapni nem pedig ócsárolót. Köszönöm, hogy érettnek tartasz. Mindenkinek megvan a maga döntése bizonyos dolgokban. Épp ilyen a szüzesség elvesztése is. Nem azt kérdezte a kérdező, hogy mikor tegye meg. Ez az ő döntése lesz. Inkább arra szeretne NORMÁLIS VÁLASZT, HOGY MIT TEGYEN. Ha valaki leírja szépen, hogy miért is ne tegye meg és nem pocskondiázik itt az már elért valamit szerintem. A kérdező meg átgondolja, hogy mit tegyen. Itt csak a segíteni lehet neki, hogy jól cselekedjen. 29/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!