Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit reagálnál erre?
Többé nem lenne a párom,mondjuk nekem ilyen ember sosem lenne a párom. Össze sem jönnék vele.
És te is érdekes értékrenddel bírsz,ha ezt a “hiba“ kategóriâba sorolod.
Ha nincs fölös pénze valami "szórakozásra", akkor ne költsön rá. Szóval kiakadnék, de ugyanígy kiakadnék, ha a közös tv-t azért adta volna el, hogy legyen pénze piára, cigire, új videojátékra, AKÁRMIRE.
Közös dolgokat nem adunk el a másik tudta nélkül.
Ha marad pénze, azt vesz belőle, amit akar, de ez így nem oké.
Nem az anyja tv-je? :D
Viccen kívül, nem járok füvesekkel, és mivel az én pénzem is benne volt a tv-ben, ez konkrétan lopás. Pakolnék, magamhoz vennék valamit a cuccai közül (lehetőleg olyat, amit gyakran használ vagy kimondottan szeret), aminek az értéke kb a tv árának a fele, és lelépnék. Aztán küldenék neki egy sms-t, hogy a tartozása rendezve lett, és többet ne keressen, végeztünk.
Röhögnék rajta, azt reagálnám, mert így amit leírtál, csak vicc/ugratás lehetne tőle (a TV közben garis szervizben van, mert elromlott pl.). Nyilván egyikünk sem füvezik, szóval röhögnék.
Érdekes, mennyien leordítanák a csak poénkodó férjüket/feleségüket. :-)
De mi van, ha viccnek, ugratásnak szánta?
Vigyázat a kérdésből több körülmény nem derül ki!
Teljesen életszerű egy ilyen vicces ugratás! A kérdésben nincs leírva, hogy pl. milyen hanglejtéssel mondja ezt a telefonban!
(Szoktunk hasonlót mondani, amikor valami nagyon egyértelmű a másiknak. Pl. munka közben felhív a párod, hogy hogy fogtok hó végére kijönni, mert kevés a pénz, te pedig beleszólsz, hogy "hallod a gépzúgást, most is épp a kocsmában vagyok"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!