Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szakítani fog velem. Mit csináljak? Segíítsetek kérlek
Próbáld visszatartani az e fajta megjegyzéseket.Szeret ő téged,hagyd azért magára is a haverokkal stb.Azért a pár óráért ne hisztizz,mert ráun a dologra.Nem biztos hogy tervezett volt,akkor ez jött és szeretett volna a haverjaival lenni. :) Ne kapd fel a vizet,ilyen kis hülyeségek miatt felesleges napokig őrlödni.
18/L
Jobban meg kell húznotok a határvonalakat.
Mit szabad ls mit nem?
Beszéljétek meg...
Hogy értsd: nem biztos, hogy a srác szemében akkora hiba késni 3 órát...
Így, ha valóban fontos vagy neki és tisztel, be fogja tartani a kérésedet.
minden rendben lesz, a pasi mindent elfelejt
ha:
vigyorgós, jókedvű vagy
jó társaság vagy, flörtölsz vele
és lényeg: szex
Miért kellet neveket kiírni? xD
Egyébként szerintem nem fog veszekedni.
Hát remélem.
Amúgy meg szerintem nem lényeg, hogy kiírtam a 2 nevet. Ebből úgyse nagyon tudják, kiről van szó.
mondok en neked valamit,ami mukodik is,ha hiszed ha nem de egy kis pszichologia,na szoval,amikor azt mondja hogy 9 re jon vagy valami olyasmit amit megigert es nem tartja be,zard le a telefont,ha ir vagy hiv ne valaszojjal,ereztesd vele azt hogy konnyen elveszithet ha nem foglalkozik veled tobbet,es nem te kell fejjel hogy elhagy,hanem o feljen hogy te hagyod el,ez azert van most igy,mert te jo lany vagy es hadsz utanna es tudja mindig megbocsajtassz neki,es tolled csinalhat barmit,hat en azt mondom neked hogy ajjal talpra,ha nem akarod elvesziteni,es mond te is azt hogy neked csak egy ora mulva lessz idod ra,ha mond valamit akkor mond hogy pa es zard le a telot,az elejen kb egy honapig en is igy voltam a baratnommel,most minden rendben van.remelem egy kicsiket segitettem
clyde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!