Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka annak ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak ha egy férfinél minden stimmel kivéve a vonzalom?

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok és még szűz. Hihetetlen sok nőnél próbálkoztam de még semmi... Mindig az van szinte hogy olyan jó velem olyan jó velem beszélgetni annyira jó ember vagyok és valóban 5-6 órás randik voltak nálam ahol folyamatosan egymás szavába vágtunk stb. Olyan összhang volt de mindig az lett a vége hogy a szinte tökéletes férfi max nagyon jó barát mert vonzalom nem volt
2016. júl. 12. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor a külsőddel lehet a probléma.
2016. júl. 12. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

33 éves szűz?

Akkor menj el egy prostihoz, hogy tudd milyen ez fizikailag...

2016. júl. 12. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhagyod a flörtölést, nem keltesz szexuális feszültséget. A mentális, spirituális, szociális(kommunikációs) kapcsolat megvan, de szexuális vonzalom nincs. -> Nincs meg a kémia.

Plusz lehet, hogy túl elérhető vagy, nem vagy kihívás, vagy nem látja meg benned a férfit. Önmagában egy alap vonzalom vagy megvan vagy nincs, onnan indítasz. Ezt vagy feltornászod, vagy lerombolod. Egy randi nem csak a beszélgetésekről szól. De ha már feltetted a kérdést, jó úton vagy.

33F

2016. júl. 12. 07:52
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Nem menne. Egyszer voltam egy lánynál akit haverom szervezett hogy elveszi a szüzességem nagyon csinos jó nő volt de nem tudtam megtenni mert nem voltam szerelmes nekem nem megy szerelem érzelem nélkül
2016. júl. 12. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudod, hogy menne e mert még soha nem próbáltad...:)
2016. júl. 12. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Felejtsd el a prostit. Semmin nem változtatna az, hogy már nem vagy szűz.

És annak a kevésbé intelligens válaszolónak, aki ezt javasolta üzenném, hogy a kérdező nem a szextől fél, nem is arról van szó hogy nem tud kezdeményezni hanem a nők nem vonzódnak hozzá.

2016. júl. 12. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Oké, furcsa, hogy 33 évesen szűz, de komolyan, ha nem lenne az, mit változtatna a dolgon? Nem értem.

Válaszolva a kérdésedre, amit írtak is, nincs meg a kémia. Tovább kell próbálkozni, ennyi.

2016. júl. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!