Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért omlanak össze, ha elutasítják őket?
Elutasítás alatt PÉLDÁUL azt értem, hogy a pasijuk otthagyja őket, mert nem tudott beléjük szeretni (a férfi a nőbe)
Egy pasit sokkal többször utasítanak el...ráadásul, ha egy pasinak véget ér a kapcsolata az első bekezdésben ismertetett okok miatt, akkor mehet és kezdheti előröl a kuncsorgást, a kínlódást, a keresgélést, a megannyi sikertelen próbálkozást, hogy újból találjon valakit.
Akit valószínűleg újból nem fog tudni szeretni...sajnos az olyan nők elérhetetlenek számára, akikbe bele is tudna szeretni.
A nőket mindeközben milyen veszteség éri? Nekik csak újból el kell kezdeni VÁRNI, legrosszabb esetben kéretni magukat a pasik felé.
De a nőknek nem kell majd újból ezerszer leégetni magukat, próbálkozni és kínlódni, hogy legyen valakijük.
Hiszen mindig vannak lehetőségeik, max egyik sem üti meg az aránytalanul magasra tett lécet.
Mindeközben egy pasinak meg akkor sem lehetnek "elvárásai", ha a belét kidolgozza egy új kapcsolatért...egyszerűen be kell érnie azzal ami jön.
Ugyhogy ezek miatt én nem igazán tudom sajnálni a nőket, ha otthagyják őket, mert nekik sokkal könnyebb találni egy kapcsolatot....ugyanazért a minőségü kapcsolatért egy férfinak ezerszer többet kell kinlódnia, miközben egy nő javarészt passzív és egyszerüen csak megkapja az élettől.
Buli előtt sminkelni meg öltözködni nem olyan nehéz, mint buliban odamenni ismeretlen nőkhöz, társaságokhoz, és nagy eséllyel megaláztatásba kerülni, esetleg veszélybe.
Mert egy pasinak ezt kell bejátszania, ha akar valamit...
persze ha jóképünek született, akkor nem. Mert akkor jönnek a nők maguktól.
Azt azért kérdezd meg a barátnődtől, hogy az egy év amíg egyedül volt hogy telt neki, hogy érezte magát. Valószínű ha felmegy azért egy társkeresőre, hogy az első emberrel összejöjjön akkor ott sem volt felhőtlenül boldog sült galamb várás...
Mindig is irigyeltem azokat akik egy ember példáján keresztül egy egész társadalom lelkivilágát megértik, és két mondat alapján ismerik másik személyiségét, értékrendjét, elvárásait az egész életét.
Vagy csak próbálják valamivel megmagyarázni, hogy az Ő kis életük nem azért rossz mert Ők nyomik, hanem a világ esküdött össze ellenük és mindenki szemét...
31-es
Csak ámulok ezeken a női okosságokon. Ahogy próbálod elhitetni magaddal, hogy a nők sorsa még nehezebb is, mint a férfiaké... szánalmas.
1 év várakozás... fenékig tejfel.
Marhajó! És te mindezt le is írod.
Meg gondolom olyan nagyon fárasztja a kis csuklódat a bejövő levelek törlése olvasatlanul, hisz a szemedet is fárasztja a levelek olvasása, nemde?
De tudod mit? Egy gondolatkísérlet.
Milyen lenne, ha a társkeresők úgy működnének, hogy a nőknek kéne írni, kezdeményezni, teperni?
Tudod, nézed a srácokat és utána - ezt nem fogod elhinni- írnod kéne neki.
Juj, istenem, jaj mit írjál?
Hát írszegy lelkes litániát, amiben kiöntöd a szíved, a szeretetéhséged, a várakozásod, a terveidet. Hogy szeretnél, bújnál, élveznél és mosolyognál. Mennél kirándulni, szerveznéd a nyaralást, várnád a babát...
Elküldöd a levelet és...törölve. Válasz nincs soha, de kösz, hogy játszottál.
Jó, újból nekifutsz egy másiknál, és újra, meg újra, meg újra és csak így telnek a napok.
A srácok?
Hát válogatnak közüled meg a többi liba közül, mert az olyan jó.
Van egy egész katalógus szeretetéhes, vágyódó csajból, hülye lesz mindenkinek válaszolni, nem-e?
Van itt a sok libából nagyobb mellű, max azokat olvasom el. Sőt, legyen vörös, azok olyan kis szexisek - szőke/barna levelek törölve.
De jó kis játék ez, de tényleg, ez a csuklóízület alig bírja már ezt. Kéne valami bulk deletion lehetőség, vagy hogy a rendszer húzza le őket a wc-n magától, ne nekem kelljen már.
hiába magyarázod, nem fogja megérteni
a legkisebb mértékben sem lesz képet felfogni a legkisebb mértékben sem
erre képtelen a nagy hires női empátia
32-es
„1 év várakozás... fenékig tejfel.
Marhajó! És te mindezt le is írod. „
És ezt mégis hol írtam le? Mert én erre emlékszem:
„Azt azért kérdezd meg a barátnődtől, hogy az egy év amíg egyedül volt hogy telt neki, hogy érezte magát. Valószínű ha felmegy azért egy társkeresőre, hogy az első emberrel összejöjjön akkor ott sem volt felhőtlenül boldog sült galamb várás...”
Megkérdezted milyen állapotban volt a kis lelke?
A gondolatkisérletedre:
Írsz 10-20-sok lánynak a társkeresőn, és a többi? Nekik miért nem? Mert nem tetszenek, nem is akarsz mégcsak egy levelet sem váltani velük. Lehet akiknek te írsz, pont ugyanazt gondolják. Ez a srác nem tetszik nem írok neki. Ergo ugyanazt csinálja mint te. Akkor?
Ja neked kell először írni? Te vagy a férfi nem, vagy ajánlkozzon fel a nő? Az is egy szép dolog...
33-as
Én felfogtam amit írsz, és leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban, ezt meg neked kellene megérteni.
Amúgy meg mi az a nagy híres női empátia? Minden nő híresen empatikus? Megkérdeztél minden nőt? Nem fáradtál el benne?
De azért jó látni hogy van még egy ember aki 5 mondatból leszűri, mit tud a másik felfogni, mit ért meg, gratulálok...
Nem, mégsem, nem tudsz semmit, azt sem tudod megmondani milyen nemű ír.... 38 éves férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!