Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért omlanak össze, ha elutasítják őket?
Elutasítás alatt PÉLDÁUL azt értem, hogy a pasijuk otthagyja őket, mert nem tudott beléjük szeretni (a férfi a nőbe)
Egy pasit sokkal többször utasítanak el...ráadásul, ha egy pasinak véget ér a kapcsolata az első bekezdésben ismertetett okok miatt, akkor mehet és kezdheti előröl a kuncsorgást, a kínlódást, a keresgélést, a megannyi sikertelen próbálkozást, hogy újból találjon valakit.
Akit valószínűleg újból nem fog tudni szeretni...sajnos az olyan nők elérhetetlenek számára, akikbe bele is tudna szeretni.
A nőket mindeközben milyen veszteség éri? Nekik csak újból el kell kezdeni VÁRNI, legrosszabb esetben kéretni magukat a pasik felé.
De a nőknek nem kell majd újból ezerszer leégetni magukat, próbálkozni és kínlódni, hogy legyen valakijük.
Hiszen mindig vannak lehetőségeik, max egyik sem üti meg az aránytalanul magasra tett lécet.
Mindeközben egy pasinak meg akkor sem lehetnek "elvárásai", ha a belét kidolgozza egy új kapcsolatért...egyszerűen be kell érnie azzal ami jön.
Ugyhogy ezek miatt én nem igazán tudom sajnálni a nőket, ha otthagyják őket, mert nekik sokkal könnyebb találni egy kapcsolatot....ugyanazért a minőségü kapcsolatért egy férfinak ezerszer többet kell kinlódnia, miközben egy nő javarészt passzív és egyszerüen csak megkapja az élettől.
Buli előtt sminkelni meg öltözködni nem olyan nehéz, mint buliban odamenni ismeretlen nőkhöz, társaságokhoz, és nagy eséllyel megaláztatásba kerülni, esetleg veszélybe.
Mert egy pasinak ezt kell bejátszania, ha akar valamit...
persze ha jóképünek született, akkor nem. Mert akkor jönnek a nők maguktól.
Már megint????
Valaki laírta más: Te sem jönnél össze olyannal aki nem tetszik neked, Te miért várod el ezt mástól?
Egyébként a kinek a pap kinek a papné, meg hasonló közmondások nem alaptalanok, mindenkinek más az izlése, lehet te azt mondod egy lányra gyönyörű és biztos 5 percenként bepróbálkoznak nála, közben meg a környezete nem is tartja annyira szépnek és évek óta egyedülálló, és nem az ő magas igényei miatt. ( ez konkrét élő példa. )
Ha elolvasod amit írtál, van egy kérdés, ( a legelső) és konkrétan a többi meg arról szól, hogy már megint milyen szar a pasiknak mert nekik küzdeniük kell egy kapcsolatért, a nők meg csak várnak. Főleg a jó nőknek meg a jóképű férfiaknak milyen könnyű, meg a szokásos szarság.
Sajna ilyen az élet, ha akarsz sirjál ezen egész életedbe milyen szerencsétlen vagy, de ha lehet ne terhelj vele másokat.
"Szerinted egy 30-hoz közeli nőnek mennyivel könnyebb a bizalmába engedni férfit??"
Jól értem a kérdést? Arról szól, hogy mennyire nehéz dolog várni és ... engedni? Nehezebb, mint folyton próbálkozni reménytelenül?
Most komolyan ezt a kérdést feltette valaki??
Én ezt pont, hogy pasiknál vettem észre...
Teljesen ki vannak akadva, ha elutasítják/elutasítom őket.
Akkor minden vagy a szemükben a büdöskur.vától elkezdve az ótvarrib.ancig....
Előtte meg persze mézes-mázas volt. :D
Szerintem mindkét nemnek el kellene fogadni a visszautasítást. Nem tetszhetünk mindenkinek...
Már most látom, hogy értelmetlen válaszolni, mert elég makacsul állítod, hogy márpedig a nőknek könnyebb. Ettől függetlenül mégis írnom kell minden nő nevében:
Kezdjük talán ott, hogy a nő megismerkedik egy férfival/ a férfival- VELED, majd szép lassan kiderül, hogy nem szereted. Ő rád áldozta az idejét, türelmét, pampucolt a te kedvedért, lemondta a programjait miattad, hogy veled lehessen. Elhajtotta a másik *99-et, mert Téged választott... passzívan, mert az ölébe hullottál :) (Érdekes égből pottyant fazon vagy te. Rólad is árulkodik, ha csak úgy repülsz bárki ölébe aki nem jön be) A lány ezután malmozott, kétségbeesetten virrasztott azon gondolkodva, mi lehet benne a hiba, hogy mostanában nem figyelsz oda rá, nem érdeklődsz iránta, rendre visszautasítod a találkát/ együttlétet. Összeomlik, az önbecsülése csorbul. Elsőként ez a veszteség éri... Mindezek után igyekszik felülkerekedni ezen és bár értetlenül áll a dolog előtt, de próbálja rendbehozni a rendbehozhatatlant egyedül. -> Újabb idő és energia kidobás.-> Önbecsülés méginkább romokban. Mindezeket koronzza, hogy közlöd: elhagyod őt, mert nem szereted. Beigazolódik amitől félt, bár az okát továbbra sem érti. Elveszíti a pasiját, a magába vetet hitét, a barátainak egy részét (akikkel miattad nem találkozott eleget) s talán a reményt egy időre, hogy valaha talál valakit aki valóban szereti. Végül is csupán ezeket veszíti el egy nő. Ha szerinted ahhoz nem kell lelki erő és bátorság, hogy még ezek után megpróbálkozzon másokkal, akik esetleg majd megcsalják/megverik/ netán szimplán csak megint nem szeretik akkor gratulálok, éles szemed van!
A nőknek és a férfiaknak is egyaránt nehéz a társkeresés, mert sajnos mindig akadnak hozzád hasonló mártírok, akik a nehézségesen keseregnek és másokra mutogatnak ahelyett, hogy magukat építenék. De az igény azért megvan a "tökéletes nőre", ez aranyos.
Tanács:
1. Tedd rendbe magaddal mit jelent SZERETNI
2. Határold el a szerelmet/ vonzalmat
3. Tanuld meg szeretni saját magadat
4. Ne kezdj kapcsolatot olyan lánnyal, aki számodra harmadrangú, csak mert "nem jutott jobb". Ahova nem jut, oda az ég okkal nem juttat kisfiam! Talán azért, mert nem jár.
5. Tanuld meg mi az az empátia, próbálj nézőpontot változtatni. Különben maradsz később is egy önző, önsajnáltató gyermek lelkű férfi, fiatalon rád tör majd a kapuzárási pánik, és csak a jó ég tudja mennyit fog nélkülözni érzelmileg és fizikailag a családod.
6. Ha nem vagy elégedett a külsőddel, alakíts rajta. A testedért te felelsz. Bár én jobban aggódnék amiatt, ami odabent van.
Ha a pontokat betartod, már eléred, hogy egy nem full extrás, teljesen hétköznapi férfi váljon belőled. Valaki, aki szóba jöhet egy olyan nőnek, akinek sajnos nem jutott jobb.
Sebaj, minden másra ott a master card!
28-as
Ez volt a legszánalmasabb nőmosdató szöveg, amit itt az elmúlt 4 évben olvastam. Bravo! Egyszerűen bravo!
"Kezdjük talán ott, hogy a nő megismerkedik egy férfival/ a férfival- VELED, majd szép lassan kiderül, hogy nem szereted. "
Just made my day!
Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött...
"Ő rád áldozta az idejét, türelmét, pampucolt a te kedvedért, lemondta a programjait miattad, hogy veled lehessen. Elhajtotta a másik *99-et, mert Téged választott... passzívan, mert az ölébe hullottál :)"
Értem. Milyen szomorú a női sors, hogy ilyesmit csak nekik kell csinálni, nemde?
Valahogy az összes mártír-lapot nektek osztották le a pakliból, ugye?
választott...passzívan. Ezt nevezik oximoronnak?
Igen, ez qrvajó.
" elhagyod őt, mert nem szereted. Beigazolódik amitől félt, bár az okát továbbra sem érti. "
Értem, sajnálat requested?
És most képzeld el, hogy egészséges, jó fej férfi vagy, aki bátor, humoros és.... nem kellesz, túl alacsony vagy. De hát ha magasabb vagy a lánynál? Nem számít.
Beigazolódik amitől félt, bár az okát továbbra sem érti...
"s talán a reményt egy időre, hogy valaha talál valakit aki valóban szereti. "
És ez csak a nőkre igaz?
Eyetlen férfi "nemszeretettségért" sem láttam még nőt aggódni. Sőt, a férfi méx kvázi-egoboostra, ingyen szexre sem pályázhat, mert nincsenek társkeresők, ahol omlana rá a kéretlen dicséretek tömkelege, nincsenek soha női udvarlók és friendzone-osítható, rendszeresen látogatható puncik.
Na kinek rosszabb a szituja?
"Végül is csupán ezeket veszíti el egy nő. Ha szerinted ahhoz nem kell lelki erő és bátorság, hogy még ezek után megpróbálkozzon másokkal, akik esetleg majd megcsalják/megverik/ netán szimplán csak megint nem szeretik akkor gratulálok, éles szemed van! "
Ezt imádtam!
Mintha egy csatában a ffi bajtársad 3 haslövésére te azzal tromfolnál, hogy beszakadt két(!) körmöd is.
Ha egy férfinek annyi volna a baja, hogy szimplán csak megint nem szeretik, azt neveznék köztünk szerencsés embernek.
Én annyit kívánok a kérdezőnek, hogy inkább kapjon ezer visszautasítást a Te fajtádtól, mint akár egyetlen igent, mert abban nem lesz semmi öröme, mert egy infantilis, önmosdató, hárító, más szemében a szálkát, sajátjában egy galaxist sem...-féle szörny vagy.
a 28-as valóban nagyon felháborító férfi szemmel.
képtelen megérteni, hogy férfiként VALÓDI munkát kell végezni a nőkért, nem csak "várni".
Ha pasiként nem jön össze a kapcsolat, vagy széthullik, akkor megint járhatsz el ismerkedni, ami meg nem egy leányálom.
De el birod azt képzelni, hogy (NEM JÓFÉLE) pasiként mit jelent odamenni egy nőhöz?
elutasítást, megszégyenülést, megaláztatást. A nők sem restek rúgni egyet az emberbe ilyenkor. Ja és ha nem is küld el, akkor sem biztos még semmi. De te nőként a szexet kb biztosra tudod venni. Mezei pasiként viszont minden másodpercben bedőlhet a dolog.
A mostani barátnőm is elmondta, hogy ő kb ugy 3 napot volt társkeresőn, mert már 1 éve nem volt senkivel és ugy gondolta, hogy ad ennek is egy esélyt.
HÁROM NAPOT VOLT TÁRSKERESŐN mire jöttem én.
Én meg? 3 ÉVET.
Ja és a lányok 3 napig csak "várnak" én meg 3 évig pedáloztam. Ott ültem, járattam az agyam, hogy kinek mit kéne irni, kivel mit lehetne kezdeni, ki akar egyáltalán bármi kézzelfoghatót is tőlem.
De hát a nők ezt teljességgel képtelenek még csak elképzelni is.
Egyébként meg ha annyira lebegtetik a női önállóság témáját, akkor nem tudom miért függenek még mindig a férfiaktól a nők többsége.
Én tőlem függ, hogy egy nőnek csinálok e gyereket? Olyannyira függ tőlem, hogy évekig lehet hitegetni?
De mondjuk jól is van ez igy, elvégre én csúsztam a taknyomon a kapcsolatért, a nőnek nem nagyon kellett érte küszködnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!