Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elitéli. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, bazi rendes, és megértő, egy csomó mindenben hasonlitunk, csak az a baj h félig roma(am amig nemtudtam h az, nemlehetett észrevenni rajta) és tiltanak tőle. Meg is értem, mert én is utálom őket, de ő más. Ugyanolyan véleménnyel van róluk, mint más magyar, meg téll kwa rendes, de ezt rajtam kivül senki nem hiszi el az előitéletek miatt.:( Soha nemfogok még 1 ilyen rendes fiut találni az életben, főleg a mai világban... Mit tegyek?2010. ápr. 14. 19:00
11/20 anonim válasza:
járj vele. egyértelmű. nem értem egy ember h lehet annyira szűklátókörű, h "faj" alapján ítél, amugy meg erről annyi a véleményem, h mindannyian egy fajt képviselünk és az az ember.
12/20 anonim válasza:
nem vagyok igazán rasszista, de szerintem csak addig ilyen kedves és normális míg bugyin kívül van
13/20 anonim válasza:
Szerintem is hagyd, hidd el jön másik:)
14/20 anonim válasza:
Utálom a cigányokat.Főleg azért,mert kisebb koromban sok összetűzésem volt velük.
Összejöttem a nagy Ő-vel, két hétre rá derült ki,hogy félig cigány,apai ágról.
Mit is mondjak...leszarom?Nem.De nem zavar,mert rajta se látszik,rendes,sőt még a családja sem kifejezetten az a vajda család.Dolgoznak,normálisak.
Minden rajtad áll.:)
15/20 A kérdező kommentje:
A szulok jelentenek gondot, non rasszistak, es hogy gyozzem meg oket h o mas? Mert eddig nem sikerult =(
2010. ápr. 17. 16:27
16/20 anonim válasza:
"mindannyian egy fajt képviselünk és az az ember."
Jah, ezt a véleményt átvihetjük a kutyákra, macskákra is... Az egyik Dán dog, a másik pincsi. Melyik legyen házőrzésre? "Nem tök mindegy? Ez is kutya, meg az is" Ennyi a probléma a hülye elméleteddel.
A vér nem válik vízzé, cigányból jó ember nem lesz!!! Ezt már számtalanszor bizonyították! Akármit tehet, benne marad a vonó, nem változik mártírrá!
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
Sz.rd le mások véleményét, csakis a te boldogságod számít!!
19/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket :)
2010. ápr. 17. 17:49
20/20 anonim válasza:
neked kell eldönteni, de számíts rá, hogy megfognak nézni vele, és egy focimecsre se tudtok elmenni, meg hát kitugya rokook mijenek, lehet zűrös dolog ez, de bármelyik emberrel ráfaraghatsz, most az h félvér, te tudod, de kérdés megér-e annyit hogy egész életedbe megbélyegezve élj. én a helyedbe biztos nem mennék bele a kapcsolatba, de ez én vagyok. ugyis te döntesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!