Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Egyszer mindenki hibázhat?
figyelj, veszekedtetek, mérges volt mindenkivel megesik, akkor mérgében úgy érezte hogy nem akar ő ilyen kapcsolatot
de ezek szerint nem sokáig bírta nélküled ez azt jelenti hogy szerelmes
azért a szerelem az egy ritka dolog :)
Hát én nem is tudom...
Szereted még?!
Ez a legfontosabb kérdés.
Szerintem,ez a fiú szerethet téged,de elég gyenge idegzetű,hogy bár veszekedés,után szakít veled.Viszonylag elég hamar belátta,hogy nem jó neki nélküled.
Egy taliba még nem fogsz belehalni,de beszéljétek át a kapcsolatotokat,hogy ki mit akar.És próbáljatok kevesebbet veszekedni:)
Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de ez a "veszekszünk és szakitunk" dolog elég gyerekes.
Én is ismerek egy párt, akik kb. hetente összevesznek és szakitanak, majd rendre újra összejönnek.
Ha valaki ennyire éretlen egy kapcsolathoz, hogy nem tudja kezelni a problémákat és a konfliktushelyzeteket szakitással oldja meg...hát...én meggondolnám a helyedben, hogy béküljek-e.
De ez csak az én véleményem.
L/24
Ez egyetlen egyszer még belefér, ha nagyon szereted.
Viszont a felettem íróval egyetértek. Ez a megnyilvánulás ("szakítok", majd békülök) nem az érett személyiség jele. Ha nem változik meg, sok jóra ne számíts tőle. Ha pedig másodszorra is ezt játszaná, én dobnám ki végleg.
Két normális, egymást szerető ember összetartozásának súlya van. Ami azt is jelenti, hogy tiszteljük annyira egymást, hogy nem dobálózunk játékból a szakítással.
Ez,hogy minden veszekedésnél ezt fogja csinálni,így mi lesz, ezt nevezik drágám szánalmas gyerekes felfogásnak és abból sok jó nem származik én az ilyen barom ostoba pasit nem méltatom semmire de semmire a világon!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!