Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Egyszer mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egyszer mindenki hibázhat?

Figyelt kérdés
3 hónaposak vagyunk a barátommal. Az előző 3 napban sokat veszekedtünk,tegnap pedig szakított velem ez miatt. De ugyanakkor azt mondta szeret,de úgy érzi,jobb lesz nekünk most külön. Ez volt dálután 6 körül. A szakítás nagy örömére elmentem a barátnőimmel kicsit kiengedni a feszültséget,amikor felhívott,hogy hiányzom neki. Ma akar velem találkozni,és békülni akar. Én viszont úgy érzem nem egy játékbaba vagyok,amit ha kell levehet a polcról. Mit gondoltok béküljek,így hogy hamar rájött hogy hibázott? Ha pedig békülök vele kicsit megleckéztessem vagy egyszer mindenki hibázhat? Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 26. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:

figyelj, veszekedtetek, mérges volt mindenkivel megesik, akkor mérgében úgy érezte hogy nem akar ő ilyen kapcsolatot

de ezek szerint nem sokáig bírta nélküled ez azt jelenti hogy szerelmes

azért a szerelem az egy ritka dolog :)

2011. ápr. 26. 13:56
 2/10 anonim válasza:

Hát én nem is tudom...

Szereted még?!

Ez a legfontosabb kérdés.

Szerintem,ez a fiú szerethet téged,de elég gyenge idegzetű,hogy bár veszekedés,után szakít veled.Viszonylag elég hamar belátta,hogy nem jó neki nélküled.

Egy taliba még nem fogsz belehalni,de beszéljétek át a kapcsolatotokat,hogy ki mit akar.És próbáljatok kevesebbet veszekedni:)

2011. ápr. 26. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
feküdj le vele, az megógya
2011. ápr. 26. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor béküljetek ki. De ha még egyszer ilyen lesz, akkor már ne.
2011. ápr. 26. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Sok hülyeséget mond az ember mérgében... Még csak 3 hónapja vagytok együtt, nem tudjátok kezelni annyira ezeket a helyzeteket. Szerintem ha összetartoztok, akkor emiatt kár lenne veszni hagyni a kapcsolatotokat! Pár év múlva már csak egy rossz emlék lesz az a nap, ha tényleg összetartoztok!
2011. ápr. 26. 13:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Szeretem nagyon,úgyhogy kap egy esélyt!
2011. ápr. 26. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de ez a "veszekszünk és szakitunk" dolog elég gyerekes.

Én is ismerek egy párt, akik kb. hetente összevesznek és szakitanak, majd rendre újra összejönnek.

Ha valaki ennyire éretlen egy kapcsolathoz, hogy nem tudja kezelni a problémákat és a konfliktushelyzeteket szakitással oldja meg...hát...én meggondolnám a helyedben, hogy béküljek-e.

De ez csak az én véleményem.

L/24

2011. ápr. 26. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez egyetlen egyszer még belefér, ha nagyon szereted.

Viszont a felettem íróval egyetértek. Ez a megnyilvánulás ("szakítok", majd békülök) nem az érett személyiség jele. Ha nem változik meg, sok jóra ne számíts tőle. Ha pedig másodszorra is ezt játszaná, én dobnám ki végleg.

Két normális, egymást szerető ember összetartozásának súlya van. Ami azt is jelenti, hogy tiszteljük annyira egymást, hogy nem dobálózunk játékból a szakítással.

2011. ápr. 26. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez,hogy minden veszekedésnél ezt fogja csinálni,így mi lesz, ezt nevezik drágám szánalmas gyerekes felfogásnak és abból sok jó nem származik én az ilyen barom ostoba pasit nem méltatom semmire de semmire a világon!

22/N

2011. ápr. 26. 15:31
 10/10 anonim válasza:
szalamilopo te EGÉSZ NAP GYAKORI KÉRDÉSEKEN LÓGSZ??????XDDDD
2011. ápr. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!