Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem IQ-ja 50-ponttal több mint az enyém ez gáz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 12:40
11/22 anonim válasza:
Szereted vagy nem azért vetted el? Akkor meg mi a gond...
12/22 A kérdező kommentje:
Szeretem, de 20 éve élünk együtt és egyre többször vágja a fejemhez hogy nincs agyam.
2016. júl. 4. 17:03
13/22 anonim válasza:
#10 Basszus ez valamiért tényleg így van, de sosem fogok rájönni hogy miért... :D
14/22 anonim válasza:
Nem véletlen vágja a fejedhez, ha egy sima kivonás is problémát okoz.
15/22 A kérdező kommentje:
Bár matekból tényleg gyenge vagyok,azért ha kicsit nehezen is de azért sikerült elvégeznem a főiskolát is.
2016. júl. 4. 22:50
16/22 anonim válasza:
egyetem/főiskola elvégzéséhez nem kell IQ. Az IQ a problémamegoldó-képességet méri, s nem azt, hogy milyen "okos" vagy.
17/22 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg az zavarja legjobban hogy állandóan rosszul csinálok meg mindennapi dolgokat és nem tudok rendesen beszélni társaságban és telefonon. Már évek óta nem élünk házasélete sem mert annyiszor lejárattam magam hogy nem tudja elviselni ha úgy közeledek felé.
2016. júl. 5. 12:46
18/22 anonim válasza:
Bizonyára nem gondoltál még arra, hogy talán művelődni kéne kicsit, ha már az első osztályos matematika mellett nem megy a beszélgetés sem. Persze ha téged ez nem zavar, akkor nem gond, de úgy előbb-utóbb el fog hagyni a feleséged. Ez esetben keress egy olyan nőt, aki hozzád hasonló szinten van.
19/22 A kérdező kommentje:
Sokat olvasok és a nejem szerint is sok mindenről tudok, csak lassú vagyok és az összefüggésekre amire ő pár pillanat alatt rájön ahhoz nekem sokszor több magyarázatra van még szükségem. Új társaságban is mindig ezzel hoznak nehéz helyzetbe, ezért inkább csak jó ismerősök közé megyünk ahol már megszokták hogy én inkább hallgatok.
2016. júl. 5. 15:05
20/22 anonim válasza:
nekem magas az Iq-m, de mégis sokszor bénának érzem dolgokban magam, bár inkább az van, h sokan visszaélnek a tudásukkal, amit évek alatt szedtek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!