Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okkal sértődtem meg?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal, hogy gluténérzékeny vagyok. Most mentem volna át a páromhoz és mondta, hogy rendel a család pizzákat, ha netán csalni akarok, tudok majd enni bőven. Mondtam neki, hogy azért ez elég pofátlanság, hogy eszükbe sem jutna, hogy akkor nekem olyat rendeljenek, amiben nincs.(pl. gyros tál) Miközben ha netán mi rendelünk, mindig kérdezzük, hogy ő mit kér. Én meg, ha pizzát rendelnek, akkor éhezhetek náluk, ameddig ott vagyok, mert most pont nincs semmilyen velem "kompatibilis" kaja náluk.
2016. jún. 29. 19:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám, hogy egyszer-egyszer odamegyek, ugyanis ha tehetjük folyton együtt vagyunk és így, hogy még nem kezdődött el a munka, rengeteg időt töltünk együtt. Nem értem, hogy miért nekem kell gondoskodnom a saját étkezésemről. Nem azt kértem, hogy több ezer forintos liszteket, meg kenyereket vegyenek nekem. Volt már olyan párom, aki kb mindenre allergiás volt(akkor én még nem) és mindent biztosítottunk neki, hogy ha mondjuk eljön 2-3 napra, ne kelljen egy ládányi kaját magával hoznia. Mindegy, nem vitatkozni akarok, mindenkinek joga van a saját álláspontját megosztani.
2016. jún. 30. 13:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, én megértem, h mit mondasz!

Amikor a barátnőd nálatok van, akkor gondolom ő sem visz magával kaját, mert ennyi erővel ő is biztosíthatna be kaját, ha parasztok akarunk lenni... De nem hiszem el, h egy natúron kisütött csibemell zöldségekkel, esetleg rizzsel mennyire nagy költségvetésbe kerülne a leányzónak... Főleg, h te kérdező nem viccből nem eszed meg azt a kaját, amit ők adnának

2016. jún. 30. 13:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de beljebb vagy azzal, hogy húzgálod a szádat? Enni nem kaptál, cserébe viszont szarul érzed magad.. Nem lett volna egyszerűbb szólni, hogy mit szeretnél?
2016. jún. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!