Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, vagy okkal esik rosszul?
Lényegében akkor még nem voltatok senkik egymásnak. Ettől függetlenül én sem díjaznám ezt ahogy a csaj is tudja hogy hülyeséget csinált különben nem tagadta volna le korábban.
Fogalmazzunk úgy hogy értem mi a gondod és elméletben jogosnak tartom ugyanakkor a barátnődet is megértem. Úgy gondolta még szabad és valószínűleg úgy gondolta az ismerkedésetekből úgysem lesz semmi. Bár azt nem egészen értem mit is csinált a csaj pontosan.
Azt kell eldöntened hogy zavar e annyira hogy elrontsa a kapcsolatodat. Megrendült-e a bizalmad és ha igen túl tudsz e lépni rajta.
" Erre amíg én nem értem oda egy sráccal bulizott, volt két szájra puszi." - Ezzel azt sugallod, hogy te ezt már tudtad akkor.
"Ő tagadta. Erre tegnap kiderült, hogy voltak ugye a szájra puszik, továbbá ez nem a megismerkedésünk napján, hanem a megbeszélt együtt bulizás napján történt". - Ezt már eddig is tudtad, azt mondtad.
Különben is baromi gyerekek vagytok még (10/10 csávó, szájra puszi, bulis kavarások, na jó :'D), ez meg a felnőtt kapcsolatok.
Honnan tudtad meg, hogy volt puszi közöttük? Ez nem világos.
Amúgy engem is nagyon zavarna. Már az a tény is, hogy ilyet csinált és nem volt képes várni, mikor megbeszéltük hogy jövök. Bizalom rengető. Az, hogy később nem mondta el, meg tagadta érthetőbb. Nem büszke rá és félt, hogy elveszít miatta vagy megrendül a dolog ilyen butaság miatt, ami nem is jelentett számára semmit.
Belegondolok, hogy beszélek egy lánnyal egy helyen, majd egy hétig elutazok, közben beszélgetünk, majd megbeszélnünk egy talit, ahol ez fogad. Én én vagyok, de lett volna ott betonba csavarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!