Szerintetek rosszul tettem, okkal haragszik rám az orvos?
A mi orvosunk is ilyen:S
Folyamatosan beviszi a munkahelyre a családi gondjait, kedvetlen, barátságtalan a betegekkel, én csak akkor megyek hozzá, ha feltétlenül muszáj...
Igen, jól tetted, hogy kértél beutalót, ne is törődj a dokival...
Igen, jól tetted.
És elég szomorú, amikor a szülőnek kell kérni a plusz vizsgálatot, mert a doki elintézi egy "vírus" kijelentéssel és "majd meggyógyul".
Mi már jártunk így, a gyereknek komoly baja volt, és akkor derült ki, amikor a plusz vizsgálatra elmentünk. Az a doki azóta már nem a mi orvosunk.
Antibiotikumot írt fel?? Mert húzó tüdőre már szoktak, nehogy egy esetleges szövődmény alakuljon ki.
Majd írd meg, hogy mi lett a rtg eredménye!
Addigis jobbulást és kitartást!
Huhh, párom megnyúzná és feljelentené az orvost, ha ilyen történne...
Azért örülj neki, hogy nem lett baja a gyerkőcnek, nem valami még ennél is súlyosabb esetben derült ki az orvos bénasága. És nagyon ügyes vagy, hogy elvitted máshová is a gyereket, máskor is halgass magadra, és addig vidd a gyereket orvostól orvosig, amíg megfelelőt nem találsz!
Én ha a gyerekeimről van szó anyatigris vagyok! Sosem érdekel ki mit szól, meg nem átallom kinyitni a számat ha az érdekeikről van szó. Ők még nem tudják kiharcolni a megfelelő ellátást/védelmet/segítséget maguknak és megvédeni sem nagyon tudják egy ideig magukat addig pedig az én kötelességem, úgyhogy én is addig jártam volna a nyakára amíg ki nem derül mi a gond.
Az orvost meg azonnal lecserélném...
Hah! Vannak ilyen orvosok, váltsd le. De előtte még írj a polgármesternek egy panaszlevelet.
Mi hogy jártunk: 5 hetes lányom náthás volt, a védőnő szerint anyatejes baba, minek gyógyszer, ha szoptatom, majd magától meggyógyul. Vártam pár napot (kár volt). Elvittem a dokihoz, írt neki valami gyógyszert. 2 nap múlva estére már a gyerek nem kapott levegőt. Felhívtuk az ügyeletet, ahol a nő teljesen kiakadt, hogy mit telefonálgatok, azonnal vigyem be a gyereket. 4 napig légzésfigyelőn volt az intenzíven. A védőnőnek meg a gyerekorvosnak csak annyi volt a hozzáfűzni valója, hogy ezek miden gyereket egyből az intenzívre tesznek, az nem jelent semmit. Hát, ennyit az orvosokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!