Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek rosszul tettem,...

Szerintetek rosszul tettem, okkal haragszik rám az orvos?

Figyelt kérdés
Kislányomat elvittük tegnapelőtt orvoshoz,mert köhögött,meg folyt az orra.Írt fel neki köptetőt,hogy adjuk neki.Erre semmit nem javult,sőt...Tegnap estére belázasodott,és olyan kegyetlenül köhög aranyom,hogy majd' megfullad.Ma visszavittem,de az orvos mikor megvizsgálta azt mondta,hogy: "Húha,ez nagyon csúnya,jobbról-balról húz a tüdeje, nagyon le van tapadva"Ezt az asszisztensének mondta.Kérdem,hogy mi baja,nem válaszolt.Megkérdeztem még egyszer,és odamondta,hogy valami vírus.Ezzel le is tudta.Azt mondja,adjam tovább a köptetőt,meg párologtassak a szobájában.Hazahoztam,én mentem dolgozni,apuka volt vele mert én délig dolgozom,ő meg a héten délutános,így meg tudjuk oldani táppénz nélkül.Nade bementem,hív a párom,hogy felment megint elég jól a láza,meg iszonyúan köhög,meg hörög.Erre felhívtam a gyerekorvost,hogy adjon röntgenre beutalót,nehogy tüdőgyulladás,vagy valami legyen a háttérbe.Erre elkezdi,hogy hát valami biztos nincs a háttérbe,de ha nagyon akarom ír egyet.MOndom nagyon akarom igen.Erre elkezdi,hogy akkor időbe menjünk oda a beutalóért,mert nem fog bennt maradni rendelés után.MOndom nem is kell,sose utolsó pillanatba megyünk.Elköszöntem,ő meg köszönés nélkül lerakta a telefont.Hallottam a hangján,hogy a pokolba kíván.Szerintetek is jól tettem,hogy kértem beutalót?Amugy nem tudom mi baja,de sose volt ilyen.Mindig kedves volt.
2011. máj. 4. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tetted rosszul. Az orvos meg biztos nem haragszik, ez a dolga, nem?
2011. máj. 4. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:

A mi orvosunk is ilyen:S

Folyamatosan beviszi a munkahelyre a családi gondjait, kedvetlen, barátságtalan a betegekkel, én csak akkor megyek hozzá, ha feltétlenül muszáj...

Igen, jól tetted, hogy kértél beutalót, ne is törődj a dokival...

2011. máj. 4. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
talán az hogy felülbírtad,esetleg megkérdőjelezed az alaposságát.és akkor mi van?tapasztalatom szerint sok esetben bizony akkor tesznek valamit amikor már veri az asztalt az ember,vagy más orvoshoz megy.Ne is idegeskedj rajta a gyereked az első.képzeld mi lett volna ha valami komoly baja van és te meg nem ragaszkodsz a beutalóhoz,és az is szempont,hogy egy szemmel több látja ezt a gyereket,hátha mást mond a mint másik.jobbulást nektek.
2011. máj. 4. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tetted rosszul! Szégyellje magát ő, te meg keress másik gyerekorvost. Nekünk is volt már tüdőgyulladás, hörgőgyulladás, krupp, pedig úgy vigyázok a gyerekemre, mint a szemem fényére. Azért fizetjük a tb-t, hogy megcsinálják ezeket a vizsgálatokat, ha gyanu van.
2011. máj. 4. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, jól tetted.

És elég szomorú, amikor a szülőnek kell kérni a plusz vizsgálatot, mert a doki elintézi egy "vírus" kijelentéssel és "majd meggyógyul".

Mi már jártunk így, a gyereknek komoly baja volt, és akkor derült ki, amikor a plusz vizsgálatra elmentünk. Az a doki azóta már nem a mi orvosunk.

Antibiotikumot írt fel?? Mert húzó tüdőre már szoktak, nehogy egy esetleges szövődmény alakuljon ki.

Majd írd meg, hogy mi lett a rtg eredménye!

Addigis jobbulást és kitartást!

2011. máj. 4. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek mi törént.Aznap,mikor kiírtam a kérdést,a kislányom ugy ébredt a délutáni alvásból,hogy 39.3 volt a láza,és sírt,hogy fáj a füle,meg a feje.Irány az ügyelet fül-orr-gégészet,megvizsgálta a doktornő,aki leb@cott,hogy miért nem mutattam mmeg háziorvosnak.Mondom tegnapelőtt elvitte az apja,ma meg én,de csak köptetőt adott.Erre a doktornő,hogy akkor a legnagyobb jóindulattal javasolja,hogy sűrgősen váltsunk orvost,mert csúnya tüszős mandulagyulladása,meg fülkürt huruta van.És kaptunk kétfajta antibiotikum kúrát,hétfőig kell szednie. :( Ma megyek le a tüdőröntgen lelettel a gyerekorvosunkhoz,de nem teszi zsebre amit kap tőlem
2011. máj. 6. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Huhh, párom megnyúzná és feljelentené az orvost, ha ilyen történne...

Azért örülj neki, hogy nem lett baja a gyerkőcnek, nem valami még ennél is súlyosabb esetben derült ki az orvos bénasága. És nagyon ügyes vagy, hogy elvitted máshová is a gyereket, máskor is halgass magadra, és addig vidd a gyereket orvostól orvosig, amíg megfelelőt nem találsz!

2011. máj. 6. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ha a gyerekeimről van szó anyatigris vagyok! Sosem érdekel ki mit szól, meg nem átallom kinyitni a számat ha az érdekeikről van szó. Ők még nem tudják kiharcolni a megfelelő ellátást/védelmet/segítséget maguknak és megvédeni sem nagyon tudják egy ideig magukat addig pedig az én kötelességem, úgyhogy én is addig jártam volna a nyakára amíg ki nem derül mi a gond.

Az orvost meg azonnal lecserélném...

2011. máj. 6. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Hah! Vannak ilyen orvosok, váltsd le. De előtte még írj a polgármesternek egy panaszlevelet.

Mi hogy jártunk: 5 hetes lányom náthás volt, a védőnő szerint anyatejes baba, minek gyógyszer, ha szoptatom, majd magától meggyógyul. Vártam pár napot (kár volt). Elvittem a dokihoz, írt neki valami gyógyszert. 2 nap múlva estére már a gyerek nem kapott levegőt. Felhívtuk az ügyeletet, ahol a nő teljesen kiakadt, hogy mit telefonálgatok, azonnal vigyem be a gyereket. 4 napig légzésfigyelőn volt az intenzíven. A védőnőnek meg a gyerekorvosnak csak annyi volt a hozzáfűzni valója, hogy ezek miden gyereket egyből az intenzívre tesznek, az nem jelent semmit. Hát, ennyit az orvosokról!

2011. máj. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!