Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most az miért gáz ha a barátnőmmel az utcán sétálva megbámulok egy másik jó csajt? És akkor jön a durci. Hogy én mit nézegetek más nőkön.
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 08:38
21/27 anonim válasza:
Megbámulni együtt és megbeszélni rögtön. Gyengébbek kedvéért.
22/27 anonim válasza:
Amelyik nő tisztában van az adottságaival, nem akad ki, ha egy nála szebb nőt megbámul a barátja. Mindig lesznek csinosabb, szebb lányok, de attól hogy megbámulja, esetleg beugrik neki egy két mocskos kép még a párom marad. Amíg ennyivel megelégszik, addig nincs miért durcizni, kiakadni. 24L
23/27 anonim válasza:
Haydi Gidelim jelen esetben nem ez történt, nem így írta le a kérdező, akkor meg mit okoskodsz? ráadásul flegma stílusban.
24/27 anonim válasza:
A kérdésben hol van leírva, hogy külön bámulja meg a srác, amikor nincs mellette a barátnője? Ha nem mondja el azután, hogyan tudna bedurcázni a nő? Nyilván akkor tud bedurcázni, ha jelen van ő is, és közben bámulja meg. Akkor meg nem durcázni kell értelmesebb ember lévén, hanem megbeszélni és röhögni egy jót.
25/27 anonim válasza:
"a barátnőmmel az utcán sétálva megbámulok egy másik jó csajt"
Ebből én úgy értelmezem, hogy a barátnője egyszer csak azt veszi észre, hogy a pasija mellette másik nőt bámul. Nem azt, hogy a pasija oldalba böki, hogy "te, drágám, nézd, milyen szép az a lány, szerinted is?" (úgy, hogy a barátnője ezt észreveszi, de az adott "bámult" lány nem).
Én sem vagyok az a féltékeny hp, hidd el, sőt, van, hogy én mondom a páromnak, hogy "húú, de szép az a csaj". De akkor is, meg van ennek a módja, hogy ne legyen megalázó a másik félnek.
26/27 anonim válasza:
9-es
A más pasikat sz*pás,meg a más lányokat megnézés tényleg egy kategória. :D
27/27 anonim válasza:
Azta, tényleg igaz, hogy csak a balf...szoknak sikerül barátnőhöz jutni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!