Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most az miért gáz ha a barátnőmmel az utcán sétálva megbámulok egy másik jó csajt? És akkor jön a durci. Hogy én mit nézegetek más nőkön.
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 08:38
2/27 anonim válasza:
Mi benne a megalázó? Mindenkinek van szeme.
3/27 anonim válasza:
A logika hiányzik a mondanivalódból, kettes.
4/27 anonim válasza:
A ,nem gaz. De akkor ha en lennek veled, megbamulnek pasikat es noket is es kimondanam: " Milyen jo nez ki ez a pasi , de szivesen lefekudnek vele! " Megneznem, mikor keszulsz ki tole. Ha nem hagynad abba, meg beszologatnek, ismerkednek is a jelenletedben.
5/27 anonim válasza:
Nezd meg ha egyedul vagy, de ha a baratnoddel akkor tapintatlan es onbizalomrombolo dolog. A lany arra vagyik hogy szamodra o legyen a legszebb, ehhez kepest ha latvanyosan megbamulod a tobbi not az rosszul esik.
6/27 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia kérdése. Akinek nincs az nem érti, akinek van, annak meg nem kell magyarázni.
7/27 anonim válasza:
Olyan boldog vagyok, hogy az én barátom nem ilyen érzelmileg nulla. ♥
8/27 anonim válasza:
A barátnőnkel kihúzva, feszesen, büszkén sétálunk és fogjuk a kezét. A többi nő nézésére találták ki a félre lefelé hapcit, a spontán csók adását, a jó kocsi nézését keverve a csaj nézéssel... Kopasz vagy még!
9/27 anonim válasza:
miert van baratnod h dugjad? hat eleg gaz ez sajnalom a lanyt..neked o kene legyen a legszeb a vilagon es ezt eresztetni vele,nem meg mas csajokat megnezegetni.neked hogy esne ha o mas pasikat is szopna?na latod.
10/27 anonim válasza:
:DD jót nevettem, köszi az élményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!