Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most az miért gáz ha a barátnőmmel az utcán sétálva megbámulok egy másik jó csajt? És akkor jön a durci. Hogy én mit nézegetek más nőkön.
#1 ez megalázó neki, de amikor ő stíröli a pasikat a strandon az nem! Sőt kikéri magának.
isten ments ilyen hülye 3,14csa barátnőtől.
"Bámulni" valakit még akkor is ordas nagy tahóság, ha nincs veled a barátnőd, vagy egyáltalán nincs párod.
Nézni lehet, persze, azon szerintem senki nem akad ki, de az elég megalázó, mikor a párod szeme kiesik a helyéről, úgy bámul valami random útszélinek öltözött kiscsajt az utcán.
Ráadásul az is nagyon kellemetlen, ha én vagyok az, akit jó alaposan végigmér egy pasi, miközben a barátnője kezét fogja.
Érdekes, nekem már kisgyerek koromban megtanították a szüleim, hogy nem illik bámulni másokat, elképesztőnek tartom, hogy ez felnőtt embereket meghalad.
Mikor ilyet látok, hálát adok az égnek, hogy a barátom nem ilyen tapló...
Nyilvánvalóan nem vakságot fogadtál, hanem hűséget, ezzel semmi gond nincs.
De azért lehet ezt kulturáltan, diszkréten is csinálni és nem kell a barátnőd orra alá dörgölni a dolgot.
Neked semmi problémád nem lenne, ha a barátnőd látványosan fixírozni kezdi egy idegen férfi nadrágjából kidudorodó hatalmas farkát?
Nőként is megnézem a szép, csinos nőket, és tudom, hogy a párom is, de soha nem csinálja mellettem, mert akkor ott rám figyel és nem másra, én vagyok a fontos. És ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!