Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Most az miért gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most az miért gáz ha a barátnőmmel az utcán sétálva megbámulok egy másik jó csajt? És akkor jön a durci. Hogy én mit nézegetek más nőkön.

Figyelt kérdés

2016. jún. 27. 08:38
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
én a párommal megszoktuk beszélni, ha ő lát egy szép lányt vagy én látok egy helyes pasit. :) Engem nem zavar, és így nem kell "leskelődni" 26L
2016. jún. 27. 10:14
 12/27 anonim ***** válasza:
23%

#1 ez megalázó neki, de amikor ő stíröli a pasikat a strandon az nem! Sőt kikéri magának.

isten ments ilyen hülye 3,14csa barátnőtől.

2016. jún. 27. 10:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy meglátsz mást aki külsőre tetszik, hanem hogy meg is bámulod. Én is egyébként úgy szoktam, hogy még én mondom a barátomnak, hogy "nézd milyen szép az a lány ott", és megbeszéljük, hogy valóban. Ő is észrevesz persze neki tetsző hölgyeket, de nem csorgatja rájuk a nyálát. Minek kell ilyenkor másokat bámulni? Szép, szép, dögös, dögös, konstatálom, és megyek tovább.
2016. jún. 27. 10:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Azzal van a baj, hogy nyálcsorgatva megbámulod, talán még utána is fordulsz. Ezt lehet tök diszkréten is csinálni.
2016. jún. 27. 10:34
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Egy csomó férfi van, aki értékelné annyira a nőt, hogy vele foglalkozik. De mindig a barmoknak van nőjük.
2016. jún. 27. 10:45
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

"Bámulni" valakit még akkor is ordas nagy tahóság, ha nincs veled a barátnőd, vagy egyáltalán nincs párod.

Nézni lehet, persze, azon szerintem senki nem akad ki, de az elég megalázó, mikor a párod szeme kiesik a helyéről, úgy bámul valami random útszélinek öltözött kiscsajt az utcán.

Ráadásul az is nagyon kellemetlen, ha én vagyok az, akit jó alaposan végigmér egy pasi, miközben a barátnője kezét fogja.

Érdekes, nekem már kisgyerek koromban megtanították a szüleim, hogy nem illik bámulni másokat, elképesztőnek tartom, hogy ez felnőtt embereket meghalad.

Mikor ilyet látok, hálát adok az égnek, hogy a barátom nem ilyen tapló...

2016. jún. 27. 10:50
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Az emberek hűséget fogadnak, nem vakságot, tehát abban nincs semmi, ha rápillantasz egy ellenkező neműre, és szépnek/jóképűnek találod. Ellenben ha már megbámulod, az elég nagy bunkóság, pláne ha van barátnőd, és ha még ott is van melletted, na az ultrabunkóság, és tiszteletlenség vele szemben! Ha pl engem bámul meg egy srác, úgy, hogy ott van mellette a barátnője, rögtön az jut eszembe, hogy szegény lány, milyen megalázó neki. Mert az. De ezek szerint érzelmileg nem vagy elég érett még, ezért nem érted, miért "durcizik" emiatt a barátnőd. Ha szereted és tiszteled őt, mindegy, hogy nem érted, miért, de nem csinálsz ilyet!
2016. jún. 27. 11:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan nem vakságot fogadtál, hanem hűséget, ezzel semmi gond nincs.

De azért lehet ezt kulturáltan, diszkréten is csinálni és nem kell a barátnőd orra alá dörgölni a dolgot.

Neked semmi problémád nem lenne, ha a barátnőd látványosan fixírozni kezdi egy idegen férfi nadrágjából kidudorodó hatalmas farkát?

Nőként is megnézem a szép, csinos nőket, és tudom, hogy a párom is, de soha nem csinálja mellettem, mert akkor ott rám figyel és nem másra, én vagyok a fontos. És ez így van jól.

2016. jún. 27. 11:28
 19/27 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem tudatlanság ilyenen kiakadni. Az az igazi nő, akivel meg lehet beszélni azt, hogy ki a jó nő, és szerinte ki a helyes férfi, akiket látunk. :]
2016. jún. 27. 12:29
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó, megbeszélni, és a barátnőd mellett megbámulni (csak úgy magadban) két külön dolog..
2016. jún. 27. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!