Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek össze a barátnőmmel?
27 éves vagyok, sajnos rendkívül sokat kellett a nőknél próbálkoznom, hogy párszor sikerrel járjak.
Ez természetesen emiatt közvetetten igen sok pénztől estem el, mivel a sikertelenségeim miatti depresszióm miatt a karrierem sem haladt rendesen, igy igen alacsony a keresetem a végzettségemhez és az életkoromhoz képest.
De mint mondtam, csúszva-mászva lettek éppen nőim, most pl együtt vagyok egy lánnyal fél éve. Előtte 3 évig nem is volt senkim, csak néhány alkalmi nő, azelőtt meg MEGINT 3 évig senki és igy tovább.
Tehát 2-3 évig kell próbálkoznom mire találok egy nőt, aki elvisel és viszont.
Mert sajnos nekem már az is csoda, ha egy átlagos nőnek kellek :(
Mostani lánynak pl nincsen melle és ez engem nagyon zavar, illetve sajnos elhízásra is hajlamos (még csak a hasán látszik)
Ma azt mondta, hogy oda költözhetnék hozzá ősszel. Vett hitelre egy kis lakást, de az az igazság, hogy én meg kaptam keresztanyámtól egy nagyobbat pár éve, és öcsém is itt lakik lassan egy éve.
Ugyhogy ha a csajhoz költöznék attól még ugyanugy kellene fizessem az öcsém rezsijét. Vagy másképp kiadatnák velem a régi szobámat albérlőnek, amit meg én nem szeretnék! Mert mindenről le kell mondjak, nem lenne egy rendes asztalom, nem zenélhetnék tovább, messzebb lenne a munkahelyem, stb. És végsősoron egy ujabb függésbe kerülnék:(
Sajnos olyan nőm nem lehet, amilyet szeretnék, mert sajnos a külsőm miatt még a mostani nő is egy csoda, hogy összejött.
És nem igazán tudom mit csináljak, mert lassan 30 leszek és nekem meg eszem ágában sincsen beállni a sorba, hogy családot alapítsak és arra keressek... :(
A barátnőd mégis téged választott. De azért minden nőnek a jó pasik kellenek. Ellentmondásos.
Egyébként te is ugyanazt csinálod, mint szerinted az összes nő: ugyanúgy a külseje miatt utasítod őket el, még a barátnődet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!