Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Költözzek össze a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözzek össze a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, sajnos rendkívül sokat kellett a nőknél próbálkoznom, hogy párszor sikerrel járjak.

Ez természetesen emiatt közvetetten igen sok pénztől estem el, mivel a sikertelenségeim miatti depresszióm miatt a karrierem sem haladt rendesen, igy igen alacsony a keresetem a végzettségemhez és az életkoromhoz képest.

De mint mondtam, csúszva-mászva lettek éppen nőim, most pl együtt vagyok egy lánnyal fél éve. Előtte 3 évig nem is volt senkim, csak néhány alkalmi nő, azelőtt meg MEGINT 3 évig senki és igy tovább.

Tehát 2-3 évig kell próbálkoznom mire találok egy nőt, aki elvisel és viszont.

Mert sajnos nekem már az is csoda, ha egy átlagos nőnek kellek :(

Mostani lánynak pl nincsen melle és ez engem nagyon zavar, illetve sajnos elhízásra is hajlamos (még csak a hasán látszik)

Ma azt mondta, hogy oda költözhetnék hozzá ősszel. Vett hitelre egy kis lakást, de az az igazság, hogy én meg kaptam keresztanyámtól egy nagyobbat pár éve, és öcsém is itt lakik lassan egy éve.

Ugyhogy ha a csajhoz költöznék attól még ugyanugy kellene fizessem az öcsém rezsijét. Vagy másképp kiadatnák velem a régi szobámat albérlőnek, amit meg én nem szeretnék! Mert mindenről le kell mondjak, nem lenne egy rendes asztalom, nem zenélhetnék tovább, messzebb lenne a munkahelyem, stb. És végsősoron egy ujabb függésbe kerülnék:(

Sajnos olyan nőm nem lehet, amilyet szeretnék, mert sajnos a külsőm miatt még a mostani nő is egy csoda, hogy összejött.

És nem igazán tudom mit csináljak, mert lassan 30 leszek és nekem meg eszem ágában sincsen beállni a sorba, hogy családot alapítsak és arra keressek... :(

2016. jún. 26. 20:48
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

csak nekem mondjuk az fáj kicsit, hogy már alig fél év után a közös gyerekünk nevét tervezgeti...

"mert benne van a korban"

gondolom "szeretne gyereket"

csak érdekes, hogy egy ha egy nő nagy álma, hogy legyen egy gyereke, ahhoz kell egy pasi? Aki anyagilag is hozzájárul a dologhoz?

Tudjátok én meg szeretnék egy Lamborghinit...ha esélyegyenlőség lenne, akkor nekem is "csak várni" kellene, hogy jöjjön egy nő, aki a felét beleadja annak a 40 millának, hogy "lehessen egy lamborhinigim"

2016. jún. 26. 21:36
 22/42 Költőnő? ***** válasza:
98%

Nyaf nyaf. Elfogytak az érvek, ha próbálsz személyeskedni. Hát mondjuk az se megy vmi jól. Nem mintha szellemi vitapartner lennél úh kicsit segítek; nem én sajnálom magam több hsz óta. Tudom, nehéz egy gennyes kelésbe belenézni, ami köznéven a lelked, merthát melós. Igazad van ülj a kislapáttal a homokozóban és utáld a szemét világot. Brühü Brühü.

Nekem milyen nehéz blabla.... bezzeg a jó pasik blabla... mennyi szenvedés blabla... szemét világ blabla... szemét nők... stb egy végtelenített ciklusban. Esetleg permutálhatod is.

2016. jún. 26. 21:42
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Jaj te is nyekeregtel mar itt, emlekszem rad... menj inkabb nezd a meccset vagy recskazz egyet...
2016. jún. 26. 22:02
 24/42 anonim ***** válasza:
95%
Szegény lány milyen utolsó gáz barátot fogott ki...
2016. jún. 26. 22:18
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

"csak érdekes, hogy egy ha egy nő nagy álma, hogy legyen egy gyereke, ahhoz kell egy pasi? Aki anyagilag is hozzájárul a dologhoz? "

Már miért ne kéne? Gondolom családban akarja felnevelni, apuka+anyuka+gyerek.

Nem értem miért nem állsz elé és mondod meg, hogy nem akarsz gyereket, meg hogy nem is szereted. Legalább beszélj vele ha már szeret, mert ha akar gyereket, akkor jobb lenne apát is találnia hozzá.

2016. jún. 27. 01:09
 26/42 anonim ***** válasza:
94%
Onzo vagy es gerinctelen, ha mar egy rakas szerencsetlenseg az eleted, ne tedd tonkre az ovet is mert nincs hozza jogod! Sopankodsz, hogy mas kell neked, de el nem engedned... Ritka egy aljadek vagy!
2016. jún. 27. 01:34
 27/42 A kérdező kommentje:

En vagyok az aljadek?

Mert tobbet kuszkodok egy noert mint a legtobb no egesz eleteben?

Es meg vagyok buntetve amiert nekem nehez?

Es megint 3 evig (de sztem tovabb mert ahogy oregszem nő az olló) megint ne legyen senkim?

30evesen erhessem el azt amit mas 20on par evesen? Hogy legyen egy noje?

2016. jún. 27. 08:01
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Azert vagy aljadek mert annak ellenere ezzel a lannyal vagy es pazarlod az idejet hogy ilyeneket gondolsz rola. Egy utolso gaz ember vagy
2016. jún. 27. 08:17
 29/42 A kérdező kommentje:

jó és a nők nem gazemberek, hogy annyiszor elutasítottak PUSZTÁN a külsőm miatt?

amint egy nő néz ki valahogy, alapból nem kellek neki.

2016. jún. 27. 08:19
 30/42 anonim ***** válasza:
96%

Abba amugy bele sem gondolsz hogy nem a kulsod miatt utasitottak el?

Az en ferjem sem egy ferfiszepseg, nekem megis o kellett (pedig voltak masok is versenyben) mert belsoleg olyan, amilyet kerestem, az pedig megszepitette.

Pedig neki sem volt sok kapcsolata, es evekig volt korabban egyedul. De tud szeretni es nem vart eveket hogy megkerje a kezemet es gyerekunk legyen.

Sirankozhatott volna o is, hogy nincs sikere a noknel, de nem tette.

De ismerek meg olyan embereket akik egyaltalan nem szepek, viszont van baratnojuk, mert nem hasznaljak ki az erzelmeiket - es mar felnottek annyira, hogy rajottek, a parkapcsolat ket emberen, es azok oszintesegen mulik.

Egy ilyen besavanyodott, életunt alakot mint te, valoszinuleg eleg hamar otthagyna az ertelmesebb nok tobbsege. Tehat szerintem nem a kinezeted miatt nincsen jo nod, hanem a viselkedesed miatt.

2016. jún. 27. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!