Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek össze a barátnőmmel?
27 éves vagyok, sajnos rendkívül sokat kellett a nőknél próbálkoznom, hogy párszor sikerrel járjak.
Ez természetesen emiatt közvetetten igen sok pénztől estem el, mivel a sikertelenségeim miatti depresszióm miatt a karrierem sem haladt rendesen, igy igen alacsony a keresetem a végzettségemhez és az életkoromhoz képest.
De mint mondtam, csúszva-mászva lettek éppen nőim, most pl együtt vagyok egy lánnyal fél éve. Előtte 3 évig nem is volt senkim, csak néhány alkalmi nő, azelőtt meg MEGINT 3 évig senki és igy tovább.
Tehát 2-3 évig kell próbálkoznom mire találok egy nőt, aki elvisel és viszont.
Mert sajnos nekem már az is csoda, ha egy átlagos nőnek kellek :(
Mostani lánynak pl nincsen melle és ez engem nagyon zavar, illetve sajnos elhízásra is hajlamos (még csak a hasán látszik)
Ma azt mondta, hogy oda költözhetnék hozzá ősszel. Vett hitelre egy kis lakást, de az az igazság, hogy én meg kaptam keresztanyámtól egy nagyobbat pár éve, és öcsém is itt lakik lassan egy éve.
Ugyhogy ha a csajhoz költöznék attól még ugyanugy kellene fizessem az öcsém rezsijét. Vagy másképp kiadatnák velem a régi szobámat albérlőnek, amit meg én nem szeretnék! Mert mindenről le kell mondjak, nem lenne egy rendes asztalom, nem zenélhetnék tovább, messzebb lenne a munkahelyem, stb. És végsősoron egy ujabb függésbe kerülnék:(
Sajnos olyan nőm nem lehet, amilyet szeretnék, mert sajnos a külsőm miatt még a mostani nő is egy csoda, hogy összejött.
És nem igazán tudom mit csináljak, mert lassan 30 leszek és nekem meg eszem ágában sincsen beállni a sorba, hogy családot alapítsak és arra keressek... :(
a rossz kinézetem ELŐBB volt, mint a viselkedésem már bocs.
nem azért nézek ki rosszul, mert életunt vagyok, hanem forditva
Ne sajnáltasd itt magad ba.zdmeg!
Nem sül le a pofádról a bőr, hogy kihasználod?
Nem érzed magad egy féregnek, hogy úgy használod mint egy talált tárgyat?
El sem tudom képzelni, hogy hogyan van gerinced lefeküdni vele, és hogyan nézel rá közben és miket gondolhatsz...
Te tényleg nem érzed, hogy mennyire alattomos amit csinálsz???
Gondolom szép mézes-mázas szavakkal elcsavartad a fejét és most meg undorral nézel rá, miközben te vagy az akitől undorodni kéne!
agyonretusált:D
jaj istenkém...
én nem vagyok nő, hogy ugy gondolkodjak, hogy csak a felső 20%ba tartozó személyek a "szépek"
mert a nők igy gondolkodnak! A férfi;pasi kifejezés alatt nem a himneműeket értik, csak annak a krémjét.
Nos én szép nő alatt a felső 40%-ba tartozó nőket értem.
Olyat, akinek van melle pl. Meg lehetőleg átlagos alkatú.
Nagyon sok fiatal lánynak van érzékelhető melle (B-C kosár) és 50 kiló körüli.
De ugye ezek a nők alapból a szép fiukkal állnak össze.
Am véletlenül nem vagy pszichopata?
Csak mert ismertem egyet és rengeteg dologba hasonlónak tűntök.(a barátnőjéről is pont így beszélt) Jársz egy lánnyal már fél éve,de a szeretet és ragaszkodás leghalványabb jelét se látni rajtad,teljesen közömbösnek tűnsz iránta.
A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, kedvére használja őket,empátiát, bűntudatot nem érez, erkölcsi érzéke nincs. Szeretne senkit nem képes.Szerintem igaz rád.
De látod, hogy neked a jó nő is csak dugásra kéne...?
Minek neked barátnő?
Neked még egy szexpartner is túl nagy ajándék lenne.
Ne mártírkodjál, nem középkori kínvallatásokon estél át!
És a balfa.szságodat is csak magadnak köszönheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!