Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális általános dolog lenne hogy a nőknek nem irnak vissza a férfiak?

Figyelt kérdés
Társkeresőn vagyok fent és nem hogy rám írnának a pasik még vissza sem írnak. Azt lehet itt olvasni hogy egy nő egy nap alatt kap 50 levelet hát én egyet sem kapok.
2016. jún. 26. 18:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Velem még az is előfordult, hogy tudtomon kívül láthatatlan volt az adatlapom. Azt külön láthatóvá kellett beállítani, és csak hetek múlva találtam meg a gombot.
2016. jún. 26. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:

nekem több nőismerősöm volt fenn és mindenkinek megvolt az 50-100 levél.

De tapasztalatom nincs mert férfi vagyok, én 50et írtam, azt jó ha 1 reagált rá.

2016. jún. 26. 21:09
 23/29 anonim ***** válasza:
Ingyenes tàrskeresők is léteznek. Tök felesleges azért fizetni amit ingyen is megkaphattok.
2016. jún. 26. 21:56
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelt hozzászólás-jelentgetők! Kezdem ám marhára unni, hogy a kulturáltan fogalmazott hozzászólásaimat is töröltetitek, pusztán mert nem értek egyet és mást tapasztalok, mint az itt problémázó, feltehetően valótlan állításokat hitelesként tálaló csajok. Írtam már többször is, hogy nem kéne félrevezetni, manipulálni a GYK látogatóit (leginkább a naiv pasasokat) azzal, hogy szubjektívan, kizárólag az érem egyik oldalát prezentáltatjátok figyelmen kívül hagyva más és más véleményeket, szemléletmódokat, megközelítéseket.
2016. jún. 26. 22:27
 25/29 anonim ***** válasza:
No, muti ingyenes társkeresőt, de olyat, ahol MINDEN ingyenes. :-)
2016. jún. 26. 23:13
 26/29 anonim ***** válasza:
Most jöttem rá, hogy randa vagyok. :(
2016. jún. 27. 08:55
 27/29 anonim ***** válasza:

"pusztán mert nem értek egyet és mást tapasztalok, mint az itt problémázó, feltehetően valótlan állításokat hitelesként tálaló csajok. Írtam már többször is, hogy nem kéne félrevezetni, manipulálni a GYK látogatóit"

Azért törölnek a moderátorok, mert te vagy az, aki ezt teszi.

Hazugsággal vádolsz és szidalmazol ártatlanokat, mert neked más a tapasztalatod.

Rajtad kívül senki nem kérdőjelezte meg itt más valóságát. Mindenki egyes szám első személyben a saját tapasztalatáról beszélt, te vagy az egyedül, aki elvitatja más tapasztalatát.

Ez a "jellem" pedig már egy adatlapból is megmutatkozik, vagy egy 2 mondatos ismerkedő levélből, és nem kérünk belőle.

2016. jún. 27. 18:03
 28/29 A kérdező kommentje:
27. Köszönöm 17. Erről beszélek, nagyon ól megfogalmaztad a lényeget, reméljük a tisztelt kolléga felfogja :)
2016. jún. 27. 18:26
 29/29 anonim ***** válasza:

25

A google a baràtod, ne legyél lusta. Amúgy ahol pl én voltam minden olyan ami a keresgéléshez kell ingyenes ( regisztáció, adatlapok, képek nézegetése, üzenetek küldése- fogadàsa.

Ami fizetős volt arra szerintem semmi szükség nincs. Csak luxus: sms értesítés ha leveled jön.

A neve randihely.hu. De biztos van még màs ingyenes oldal is. Én ezt az egyet hasznàltam, és bevàlt.

2016. jún. 27. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!