Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális általános dolog lenne hogy a nőknek nem irnak vissza a férfiak?
nekem több nőismerősöm volt fenn és mindenkinek megvolt az 50-100 levél.
De tapasztalatom nincs mert férfi vagyok, én 50et írtam, azt jó ha 1 reagált rá.
"pusztán mert nem értek egyet és mást tapasztalok, mint az itt problémázó, feltehetően valótlan állításokat hitelesként tálaló csajok. Írtam már többször is, hogy nem kéne félrevezetni, manipulálni a GYK látogatóit"
Azért törölnek a moderátorok, mert te vagy az, aki ezt teszi.
Hazugsággal vádolsz és szidalmazol ártatlanokat, mert neked más a tapasztalatod.
Rajtad kívül senki nem kérdőjelezte meg itt más valóságát. Mindenki egyes szám első személyben a saját tapasztalatáról beszélt, te vagy az egyedül, aki elvitatja más tapasztalatát.
Ez a "jellem" pedig már egy adatlapból is megmutatkozik, vagy egy 2 mondatos ismerkedő levélből, és nem kérünk belőle.
25
A google a baràtod, ne legyél lusta. Amúgy ahol pl én voltam minden olyan ami a keresgéléshez kell ingyenes ( regisztáció, adatlapok, képek nézegetése, üzenetek küldése- fogadàsa.
Ami fizetős volt arra szerintem semmi szükség nincs. Csak luxus: sms értesítés ha leveled jön.
A neve randihely.hu. De biztos van még màs ingyenes oldal is. Én ezt az egyet hasznàltam, és bevàlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!