Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális általános...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális általános dolog lenne hogy a nőknek nem irnak vissza a férfiak?

Figyelt kérdés
Társkeresőn vagyok fent és nem hogy rám írnának a pasik még vissza sem írnak. Azt lehet itt olvasni hogy egy nő egy nap alatt kap 50 levelet hát én egyet sem kapok.
2016. jún. 26. 18:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
@8-as: természetesen vannak fent olyan 35+, és akár gyerekes nők, akik sikeresek tudnak lenni, de saját tapasztalatom alapján akik nekem írtak velük azért más volt a helyzet (36 vagyok, de rendszeresen kaptam "friss regisztráltként" 38-39 éves hölgyektől levelet, akik szerintem nem sok választ kapnak, ez érződött abból, hogy mikor udvariasan válaszoltam, akkor nagy volt a meglepetés, még akkor is, ha ugyanúgy elutasítottam finoman)
2016. jún. 26. 18:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: kérd ki valami férfi ismerősöd véleményét az adatalapodról, hogy mi a baj vele (fotó, szöveg, leírás, elvárások, etc)
2016. jún. 26. 18:26
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális ha nem mindenki ír vissza. Ilyen van férfi felhasználónál is és nőnél is. Én pl nem nézek ki jól, inkább rosszul. Napi 20-30 levelet kaptam 24 évesen, és emellett én is írtam annak aki tetszett (kezdeményeztem), nem mindenki írt vissza, kaptam visszautasításokat is nyilván. Ez így megy. Ettől függetlenül 6 hónap elég volt párt találni. Már évek óta házasok vagyunk. (Ő írt rám)
2016. jún. 26. 18:29
 14/29 anonim ***** válasza:
Én is rengeteg levelet kapok, csak azoknak a 99%-a kamu rendszerüzenet. :-) Természetesen rólam is küld ilyet a rendszer, valaki félre is értette nemrég. :-)
2016. jún. 26. 18:37
 15/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha küldesz egy linket privibe, az adatlapodrol akkor segítek. Mert ez számomra is talány. En mikor csak kíváncsiság miatt reggeltem nőként fenykep nélkül jött 25 level az elso órában.
2016. jún. 26. 18:40
 16/29 anonim ***** válasza:
# 15: Nekem volt olyan, hogy még épp csak körül akartam nézni az oldalon, tájékozódni, hogy is működik, ki se volt még töltve az adatlapom és már özönlöttek a megkeresések, úgyhogy nekem is nagyon fura.
2016. jún. 26. 18:43
 17/29 anonim ***** válasza:

Megnézted, hogy mikor léptek be utoljára? És hogy milyen előfizetésük van? Van, aki nem fizet elő, és így nem írhat, illetve nem aktív az oldalon, azaz be sem lépett.

Sokan vannak fenn csak nézelődni is, és nem keresnek társat, csak kiváncsiskodnak.

Talán pont ilyen embereket választasz ki.

2016. jún. 26. 19:06
 18/29 anonim ***** válasza:

Más: az adatbázisok saját logika szerint rangsorolják az adatlapokat. Ha valaki paraméterek alapján is keres nőket, akkor sem fog az összes találat megjelenni neki. Általában azok kerülnek az élre, akik többet fizettek és aktívabbak is az oldalon.

De a legtöbb férfi nem paraméter szerint keres!

Az online nők listáját kérik le, és sorrendben kezdenek írni a lista élén szereplőktől kezdve a lista vége felé haladva.

Szóval ha napi 5 percet tartózkodsz az oldalon, eléggé hátra vagy sorolva, és nem találnak meg.

Próbálj egy hétig folyamatosan online lenni!

2016. jún. 26. 20:04
 19/29 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogyan lehetséges, hogy egy nő egyetlen üzenetet sem kap. Megeshet persze, hogy a férfiak nem előfizetők, így nem tudnak írni, próbáld meg azt, hogy ha írsz valakinek, akkor írj az üzenetbe e-mail címet. Esetleg többek számára tolakodó/zavaró lehet, ha a nő kezdeményez, vagy az is lehet, hogy van egy csomó kamuprofil, nem tudom. Velem megesett, hogy regisztráltam, nagyjából kitöltöttem az adatlapomat, fényképet nem raktam fel, és pár nap múlva jött az értesítés, hogy megnézett egy-két nő, hát én vagyok 32, akik megnéztek, azok között volt egy 40-es, meg egy nagyjából korombeli nő, aki viszont elvileg Romániában vagy hol élt, szóval nem nagyon értem a társkereső oldalak logikáját.
2016. jún. 26. 20:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Abban lehet valami, hogy aki nem fizet, azt hátra sorolja a rendszer, én sem vagyok előfizető.
2016. jún. 26. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!