Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszakaphatom még? és ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszakaphatom még? és ha igen mit tegyek?

Figyelt kérdés
volt egy fiu aki nagyon tetszett és mikor randiztrunk mindig moziba mentünk..ez a mozi már amolyan hagyomány volt és végigsmárioltuk a filmet mindig..:P:d..a másoodik cinema után éreztem hogy kezd megszeretni rendesebben és aztán másnap össze is jöttünk,ésa elkezdtünk járni..Végre összejöttem a szerelmemmel..!! jártunk 1 hónapot,de vége lett,mert azt mondta már nem ugy szeret mint az elején.. mondtam jó,erre még aznap rámir msn-en hogy sajnálja a dolgot és hogy nagyon rossz e most nekem..(?)mondom neki hogy nem,mert már a résszemről sem volt olyan a kapcsolat mint azelött .. erre ő éreztem hogy nagyon meglepődik,kérdezte hogy akkor haragszom -e ,mondtam neki hogy kicsit..erre mondja h had tegye jóvá..én erre nem reagáltam erre utána irta.hogy mondjjuk egy mozival... ez kicsit meglepett,hiszen egy hónap alatt igaz h szóba jött a mozi,mégsem mentünk soha el..! . igdegességet de közben boldogságot is éreztem..mert nekem az egész 30 napos kapcsolatban nem volt semmi olyan csodás érzés mint egy 2 órás közös mozisás közben..! :P .. de nem tudom jó ötlet lenne -e elmenni ,mert félek h akkor megint beleesek a fiuba és megint sóvárgok utána..mert most elég jól vagyok(pedig tegnap volt a szakitás) ..még nem adtam neki konkrét választ de ma már a suliba az egyik legjobb haverjának mondta h megyünk mozizni.. -.- (szóval elég biztos a dolgában)..adjam meg magam ilyen könnyen és menjek el vele? vagyy húzzam a dolgot hogy lássa hogy nem kaphat meg ilyen könnyen..? (ő ilyen nagymenő csávó a lányok kedvence..) :) vagy el se menyjek..? vagy szivassam meg,és a film közepén mondjam h nm szeretlek és hagyjam ott? ?(mer kéztetést érzek erre is..:D mivel kidobott..-.- :S) de közben még szeretem egy kicsit azt hiszem..vagy pedig hódítsam vissza ..? (amit szintén szeretnék..) :P .. járna megint velem szerintetek ha összemelegszünk egy romantikus filmen ? (mert nagyon össze szoktunk).azért gondoltam h esetleg még sikerülhet mert ugye az után a bizonyos mozi után kezdtünk el járni is..és h talán előjönnek az emlékek és rájön h szeret és lehet h rossul döntött h kidobott..amugy elég rövid pórázon tartottam miközben jártunk..szóval lehet h ez miatt is pikkelt mmeg rám kicsit,és szabadúlt meg tőlem..a lényeg: MIT TEGYEK h VisszAAKAPJAM! ? .. és mi legyen a mozival...?
2010. ápr. 13. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
minden lehetséges.
2010. ápr. 13. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el vele moziba.
2010. ápr. 13. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nem moziba kell menni hanem beszélgetni. beültök a moziba akkor megint lekap az tuti és akkor megint elég nagy a valószinüsége hogy pofára esel hogy finom legyen. le kell ülni valahová és megbeszélni hogy tulajdonképpen ki mit akar, őszintén, mert nyilván egyikőtök sem akar szándékosan ártani a másiknak. de ne menj el vele csak azért hogy vele lehess, hogyha egyszer nem szeret és csak szórakozik veled. neked fog fájni jobban, úgy érzem :)
2010. ápr. 13. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
de még megszerethet megont..mert még nagyon fiatalocskák vagyunk és ilyen korban a fiúknál nagyon gyorsan fordul a kocka..nála meg plánne. :/
2010. ápr. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!