Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny rám? Ha igen, miért?
Legjobb barátom menyasszonyával jóban vagyok, ő mutatott be minket egymásnak, és jól összebarátkoztunk,mondhatni olyan,mintha a húgom lenne.(2 éve, mióta együtt vannak.) Tegnap felhozta nekem msn-enen, hogy mi- menyasszonya meg én-túlzásba visszük ezt a dolgot, és tartsuk a két lépés távolságot.Namost.
Pont a múltkor a csajjal együtt mondtuk el neki, hogy köztünk soha nem lehetne több mint barátság, mert mi ,,testvérként" szeretjük a másikat. (ráadásul én már nem egyszer mondtam a barátomnak, hogy a csaj nem az esetem, arról nem is beszélve, hogy jelenleg is hajtok egy másik csajra...) és ennek ellenére azt mondta, hogy hagyjuk ezt abba, mert őt nagyon zavarja. Kérdés: Miért zavarja ez őt, amikor tudja, hogy megbízhat bennem, és a menyasszonyában is? Vagy mégsem, és féltékeny rám? Ha igen, miért?
Tapasztaltok esetleg hasonló helyzetből fakadóan? Légyszi, normális válaszokat! Előre is köszi :)
Beparázott,hogy megházasodik,majd elhagyja a nője egy 3. miatt. Egyre többet hallani ilyenekről szerintem.Erre te jóba vagy vele..és beleőrül,hogy veszít,elhagyja a nő,ráadásul a barátjáért.képzelt dolgokat lát. Ráadásul,gondolom meg kell felelni továbbra is anyós-após plusz saját szülei miatt is,nem hibázhat semmiben sem.
Javaslom,beszélj vele te négyszemközt először,hogy ez mégse rendicsek,hogy ezt csinálja,hisz legjobb barátod.Bánt a dolog,meg a mennyasszonyát is.Jobb lesz,ha kicsit ellalzul,nem kell,hogy majd férjként is ezt "játssza".
Elég stresszes lehet házasodni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!