Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepő, hogy erre vágyom?

Figyelt kérdés
Ma a suliban, amikor láttam, hogy szinte mindenkinek van barátja ill. barátnője, egyre jobban elhatalmasodott rajtam az érzés, hogy én is szeretnék barátot. 18 éves vagyok, tudom, hogy fura, de még nem volt soha barátom. Alakulóban már volt többször is a dolog, de végül egyikünk hibájából soha nem jött össze. Mondtam ezt a barátnőimnek, hogy mit érzek, mire az egyik azt mondta, hogy csak akarnom kell. Erre mondtam ,hogy én akarom, nagyon. Erre ő, hogy akkor nemsokára lesz valaki. A másik barátnőm azt mondta, hogy ő eddig meghalt volna, ha még nem lett volna barátja. Most mit csináljak? Komolyan vágyom rá. Meg szeretném végre tapasztalni, hogy milyen is ez.
2010. ápr. 13. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

ha jocsaj vagy én arra fele laksz amerre én akkor járok veled.

20F

2010. ápr. 13. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
beszélgess többet fiúkkal, megtanulod hogy kell kezelni őket és ha jön vki szimpatikus már könnyebb dolgod lesz
2010. ápr. 13. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne akard a fiúkat kezelni, azt hagyd az urológusra, a többivel egyetértek :)
2010. ápr. 13. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Hú de meglepődtem...

Most komolyan, mi a fene lenne ebben meglepő?

A pasikat pedig nem "kezelni" kell, hanem csak beszélgetni kell(ene) velük, ők is emberek.

Járj egy kicsit szórakozni, ha még nincs senkid és ne a gép előtt kockulj egész nap...

2010. ápr. 13. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem kockulok egész nap a gép előtt. Elég sokat eljárok mostanság. Megismertem új embereket. De mégsincs sehol semmi. Szerintetek igaz az, hogy csak akarnom kell?
2010. ápr. 13. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
17:16 Merre laksz? :))
2010. ápr. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!