Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Van egy baratom de mas valaki utan vagyom.
Figyelt kérdés
Legyszi segitsetek! 7 eve van parom, amibol 3 eve egyutt is lakunk (22 eves vagyok most), minden rendben van koztunk szeretem meg minden csak…3 eve mikor elkezdtem az egyetemet meg nem is volt semmi gond, csak a masodik evtol kezdve nagyon joban lettem az egyik sracal, mindig egymas mellett ultunk, egyutt mentunk haza az orak utan, egy csomot rohogtunk, elveztuk egymas tarsasagat. O tipikusan olyan ember h tiszteletben tartja, h van baratom es soha egy arva megjegyzest sem tett. De latom rajta h nagyon is tetszem neki, meg ahogy ramnezz. Igy megmaradtunk a baratsag szintjenel. Csak az az egyetlen gond h en napi rendszeressegel gondolok ra, tudni kell meg azt h o idokozben osszejott egy csajjal,2 honapja, de heti egyszer meg mindig talakozunk v ha nem akkor beszelunk, es tudom h tobb van koztunk de nem valljuk be, m felunk h mi lesz utana. En felek m van egy nagyon rendes baratom akit szeretek is, o meg az egoja miatt. Hozzateszem h ez nem szexualis vagy iranta, csak ha latom a masik csajjal megesz az feltekenyseg, nem tudom h szerelmes vagyok e vagy mi a fene van velem, de nem is akarok szakitani m mi less utana…szerintetek, mit tegyek, v o miert nem mondd semmit h konnyebb legyen, m neki is eszre kellett venni h vonzodom hozza es fontos nekem, annak ellenere h nem mozdultam ra.2011. szept. 15. 17:56
2/6 anonim válasza:
Hülye dolog a szerelem.
Az embernek megvan a szerető, odaadó, gondoskodó párja és az ember szíve más felé húz.
Ismerős érzés, de lehet ellene tenni.
Te neked kell érezned, hogy hogy a helyes, de figyelj arra, hogy a döntésed 4 emberre is közvetlen kihatással lesz. Szóval csak óvatosan!
3/6 anonim válasza:
Meg tudlak érteni! Én is hasonló cipőben jártam, csak a másik részről én fiú vagyok és egy lánnyal voltam így, egy csókig jutottunk és utána megállapítottuk, hogy ez így nem fog menni és azóta is nagyon jó barátok vagyunk.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az évek során mindenki találkozik ezzel az érzéssel, és igen , a döntés rajtad múlik, képes lennél-e feladni 7 évet egy új kapcsolatért? Mert nyilván az új mindig izgalmas, és jó, de ki tudja mi lesz később ha netalán bele mennél. Én nagyon szeretem a barátom, de velem is már előfordult , nem is egyszer.. és nem azért mert rossz a kapcsolatunk vagy mert nem imádjuk egymást.. talán tényleg az "új" miatt. De én döntöttem és nem dobom el a biztosat , a jót egy bizonytalanért.. Én csak azt tudom neked tanácsolni , hogy próbáld meg egy kicsit kerülni a srácot, próbálj meg ne találkozni vele annyit, és ha úgyis hiányzik, már könnyebb lesz a kérdés megválaszolása neked is:)Sajnos nehéz dolgok ezek mert egy döntésen néha egy egész élet múlik.. :S Sok sikert!19l
6/6 A kérdező kommentje:
koszi....:D
2011. szept. 16. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!