Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Holnap hatalmas buli lesz, oda szeretnék menni,de a barátom ritkán szeretne,szinte sosincs hozzá kedve,mindig azt akarja hogy mennyek át hozzá,és csak azért szokott bulizni jönni,hogy velem legyen,de én pörgős vagyok, imádok vele lenni,de ha mással vagyok,vagy máshol,akár rokonoknál, vagy később megyek hozzá,vagy nincs kedvem,vagy más programom van,rögtön besértődik.
16L / 18F , 3 hónapja járunk.
2011. szept. 30. 23:40
1/1 anonim válasza:
Azért ilyen, mert egy ilyen jellem. És mit csinálj? Inkább még most szakíts, mint később. Nem vagytok egy hullámhosszon, nagyon különbözik az alap vérmérsékletetek is, ennek semmi jövője így.
Inkább most zárjátok le, amíg nem olyan fájdalmas, és keress egy partiarcot magad mellé, ő meg majd talál egy neki aló lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!