Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyom rá, de miért?

Figyelt kérdés
1 éve van barátom ,elég sokszor szeretkezünk..de valamiért még is többet vágyom rá... majdnem minden nap lefekszünk egymással...de többször szeretném... az meg már durva nem? mit tegyek ? beszéltem is már vele ,de ő nem bírja szusszal :/:$
2011. aug. 6. 23:30
 1/10 Panda Péter ***** válasza:
tuti 5 percen belül kapsz fél tucat ajánlatot, hogy "én bírnám"...
2011. aug. 6. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Rendszeres szex mellett feltalálták a maszturbációót:)
2011. aug. 6. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy engem is feltaláltak hehe :)
2011. aug. 6. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy nap több durva lenne?:D Nincs ilyen határ annyiszor csináljátok ahányszor jól esik, nincs limit és szerintem barátod is ugyanígy érez csak ő rendszeresen maszturbál és nem meri neked elmondani mert gondolom erről még nem beszélgettetek. :)
2011. aug. 6. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig sorry. :D Látom beszéltetek hát nem értem miért nem bírja szusszal. Egyébként akkor meg maszturbálj nincs abban semmi rossz. :) Esetleg ha nem is rendesen de akkor csak orál sexeltek az is jó sőőőőt... :D
2011. aug. 6. 23:40
 6/10 A kérdező kommentje:
ó már kifiléztük ;) és rendszeresen maszturbálok ,van ,hogy egy nap többször is csináljuk...,de nekem kevéés:/ pedig mindig van orgazmusom... ő azt mondja már nem bírja elfáradt:/ jó ez is ,de többször kívánom :)
2011. aug. 6. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem értem a barátodat. Majdnem minden srác arról panaszkodik hogy a barátnője nem akarja a szexet olyan gyakran, fáj a feje stb. Ő végre talált egy csajt aki gyakrabban igényli a szexet.

Hogyha már nem bírja a barátod akkor lehet szó akár maszturbációról akár arról hogy kézzel szájjal besegít neked amíg meg nem jön a kedve a többihez.

2011. aug. 6. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:
kcisit sok de nem baj, dek inek van ennyire ideje meg energiája? amúgymeg azt fogja hinni h neked csak a szex kell, bár ha ismer akkor csak nem, a párommal több mnit egy éve vagyunk együtt, nem együtt lakunk, de egy városban, sokat vagyunk együtt, főleg ha egy műszakban dolgozunk, és hiába friss a kapcsolat meg hiába vagyunk 25 évesek havonta csak kétszer szeretkezünk kb és az sem mindig hagyományos behatolós szeretkezés, néha egyoldalú, néha orál, vagy 69 szal ez van
2011. aug. 7. 03:01
 9/10 anonim ***** válasza:
nem tudom. mi a barátommal nagyon ritkán szeretkezünk, most is, már egy hete nem is voltunk együtt :( pedig amint túl vagyunk egy jó meneten, én már kívánom is a következőt... egy picit mintha nimfomán lennék. de lehet, hogyha többször szexelnénk, akár kétnaponta-naponta, nem ez lenne...:/
2011. aug. 7. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:
nem hiszi azt,hogy nekem csak a sex kell ,tudja jól,hogy nagyon szeretem és bármit megtennék érte ,ahogyan ő is értem.. az még annyira nem is zavar,hogy nem bírja szusszal ,igazából annyi a legnagyobb problémám,hogy nem csinálja olyan szenvedélyesen :/ lehetne kicsit romantikusabb ,bár ezt hiába mondogatom neki...ugyanolyan :/
2011. aug. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!