Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kíván engem? Vagy mi itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván engem? Vagy mi itt a baj? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Barátommal szeretnék már lefeküdni. Én szűz vagyok, de ő már nem. 4 hónapja vagyunk együtt, és én úgy érzem h kész vagyok az első szexre. Mikor megbeszélünk 1 időpontot, hogy végre kettesben legyünk mindig közbejön valami, vagy éppen arra a napra programot csinál magának (ez először fordult elő még, de arra hivatkozott h elfelejtette) , vagy keres valami kifogást, amivel mindig eltereli a szót. Ő azt mondja, hogy neki nem mind1 mikor és hol csinálnánk.
2010. ápr. 13. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

dehogy szűz! beszéltek itt zöldségeket!

hosszú kapcsolata volt, biztos lefeküdtek a lánnyal, gondolom én..

milyen a kapcsolatotok? harmónikus? sokat nevetgéltek? vannak közös progik? jól érzitek magatokat egymással? van feszültség a kapcsolatotokban? lehetséges, h még nem tette túl magát az előző bnőjén? lehet h vannak rossz emlékei a szexszel kapcsolatban, és ezért? lehet h a legjobbat akarja neked nyújtani, de az előző bnője azt mta rossz az ágyban? Szoktatok pettingelni?... számtalan kérdést tudnék még neked írni. ha gondolod, írj privit, és kitalálunk vmit.

2010. ápr. 15. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a megbeszélt időpont zavarja, engem zavarna ha paracsszóra kéne csinálni, vagy tényleg csak nyuszi.

Jön a nyár járjatok el bulizni kirándulni igyatok pár sört és hidd el magától meg fog esni.

Nem kell rajta izgulni, nyugi egész biztos nem a te hibád.

2010. ápr. 15. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Először is, az első alakalommal szeretkezni kell, a szex jöhet később is:) Szerintem csak fél elvenni a szüzességedet, elvégre azért nagy dolog ha felajánlod valakinek az "ártatlanságodat", és megilleted őt azzal a bizalommal, és szerelemmel, hogy vele oszd meg az első ilyen élményedet. Simán lehet hogy tökéletesre akarja, és fél, mert azért nem kis dolog ez egy srácnál, pláne nem akkor ha szeret.:) Csak izgul, és nem nem kíván, különben nem várt volna 4 hónapot rád:)
2010. ápr. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!