Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kíván engem? Vagy mi itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván engem? Vagy mi itt a baj? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Barátommal szeretnék már lefeküdni. Én szűz vagyok, de ő már nem. 4 hónapja vagyunk együtt, és én úgy érzem h kész vagyok az első szexre. Mikor megbeszélünk 1 időpontot, hogy végre kettesben legyünk mindig közbejön valami, vagy éppen arra a napra programot csinál magának (ez először fordult elő még, de arra hivatkozott h elfelejtette) , vagy keres valami kifogást, amivel mindig eltereli a szót. Ő azt mondja, hogy neki nem mind1 mikor és hol csinálnánk.
2010. ápr. 13. 14:17
1 2
 1/13 StephanieXx ***** válasza:
Lehet nem mondott igazat,és szűz,és fél.Beszéljétek meg:)
2010. ápr. 13. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
fél
2010. ápr. 13. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Sztem szűz a pali.
2010. ápr. 13. 15:04
 4/13 A kérdező kommentje:

De előttem volt 1 év 3 hónapos kapcsolata és h akkor vesztette el.

De miért hazudna nekem ilyenben? Mi értelme van annak, hogy hazudjon?

Nem tudom, nem hiszem, hogy hazudna. Megbízom benne.

2010. ápr. 13. 23:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Hazudhat Önmagának is, azt ne felejtsd el..

Szerintem is fél.

Ha én kufircolni akarok, akkor megmászom egy hegyet is.

2010. ápr. 15. 15:19
 6/13 A kérdező kommentje:

ezt hogy érted, hogy hazudhat önmagának?

bemeséli magának, hogy ő már nem szűz?

2010. ápr. 15. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Valamitől cidrizik az biztos!Ha nagyon bizalmasok vagytok egymással,kérdezz rá kényes kérdésekre is!Lehet hogy a szex terén van valami hiányossága,vagy a lelkét nyomasztja valami,netán betegség?!Kérdezz rá ezekre,mert mi más gátolná abban, hogy a szerelmének örömet szerezzen?F35
2010. ápr. 15. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Neeeem...

Fél, de ezt önmagának sem képes bevallani, ezért beszervez mindenféle programot, mondván az most fontosabb...

De ezt ne vedd készpénznek, nem is merem a srácot.

2010. ápr. 15. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:
biztos nem volt még szűz lánnyal, és hallomásból biztos hallott 1-2 rémes sztorit.. nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, majd kész lesz ő is mindenre..
2010. ápr. 15. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem biztos,hogy szűz,csak mivel te még az vagy így szeretne mindent tökéletessé tenni.És nem olyan jó ha előre megbeszélt időpontban azeretnétek csinálni,jobb úgy hogyha spontán jön a dolog. :)
2010. ápr. 15. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!