Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek tényleg tökéletesnek kell lenni, miközben a férfiak rendre elkövethetnek minden hülyeséget?
Gyakran szoktak kint lenni facen ilyen cikkek hogy mi kell egy férfinak. Hogy a nő legyen megértő, nőies, erős jellem, legyen szenvedélyes, tudjon főzni, és persze egy szót se szóljon ha a pasija épp leszarja és egész éjszaka sörözik a haverokkal. Ne legyen féltékeny, mert aki igazi nő azt úgysem fogja megcsalni a párja. Hát én mindent megtettem a páromért mégis elárult, nem csalt meg, de nagyon megbántott. És nem tudom mit tehetnék még. Azzal próbált bocsánatot kérni, hogy hát ő pasiból van, csinál hülyeségeket, de attól még szeret. Hát marha jó, ő simán megtehet bármit én meg dolgozzam ki a belem, hogy megfeleljek neki. És sajnos nagyon sok kapcsolatban ezt látom. Miért van ez így? :(
21/L
"Azzal próbált bocsánatot kérni, hogy hát ő pasiból van, csinál hülyeségeket, de attól még szeret."
Ez elég szánalmas, hogy ezzel takarózik.
"Gyakran szoktak kint lenni facen ilyen cikkek hogy mi kell egy férfinak. "
Az összes ilyen cikk kb úgy valótlan ahogy van.
Nem csalt meg, de azért elárult?
:)
Egyem a mimóza szívedet... aztán mivel árul el téged az a csúfgonosz kanördög?
Természetesen nem kell annak lenni, mivel senki sem tud tökéletes lenni.
Ezeket a hülyeségeket egoista, öntelt pasik találták ki, mert felsőbbrendűségi komplexusban szenvednek.
Egy férfinek tényleg tökéletesnek kell lenni, miközben a nők rendre elkövethetnek minden hülyeséget?
Gyakran szoktak kint lenni facen ilyen cikkek hogy mi kell egy nőnek. Hogy a férfi legyen megértő, férfias, erős jellem, legyen szenvedélyes, tudjon ...udvarolni, és persze egy szót se szóljon ha a nő épp leszarja és egész éjszaka más pasikkal szórakozik. Ne legyen féltékeny, mert aki igazi férfi azt úgysem fogja megcsalni a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!