Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi lehet az oka ha egy kapcsolat tökéletesnek tűnik, de a pasi legalább kéthetente bepiál és teljesen az ellentéte minden?
Jó úton haladsz, hogy egy leendő alkoholista felesége legyél, ha számodra tényleg ő a tökéletes. Ha tökéletes, akkor ezzel együtt kéne hogy az legyen.
28/n
Mert az alkoholnak tudatmódosító hatása van, egyébként meg azt mondják, hogy a részeg ember mindig őszinte, nincsenek benne aggályok, kimondja amit gondol. Mindenképpen elgondolkodnék a helyedben, hogy tényleg ő e a tökéletes pár. Azon, hogy "normálisan" viselkedjen amikor piál, nem tudsz változtatni...
28/n
ezen énis elgondolkodom.. elég szokszor. Most hétvégén már kb 3adszor akartam vele szakítani de nem tudok... ugy érzem mintha valami nem engené. meg h öszinte legyek nem is akarok, de ez igy nem lesz joo. Valamit tennem kell de nem tudom mit.
Ha ennyire nem találja "jonak" a kapcsolatunkat akkor miért nem szakít velem ő? nem olyan p.cs h ezt nem tenné meg ha tényleg így gondolná
Végülis 3 hónapja jártok, így nyílván tudod mit tenne, és mit nem. A pasik gyávák, és neki rohadt kényelmes, hogy van aki mellette van, de ez nem feltétlenül szerelem.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 3 hónap alatt kizárt, hogy teljesen jól megismerted, kiismerted, ha az elején ilyen viharos a kapcsolat akkor nem igazán hinném, hogy ez később változni fog, hisz elvileg most van a rózsaszín felhő meg minden, és ha tényleg szerelmes lenne, akkor még részegen sem alázna meg. Én a helyedben még addig ugornék ebből a kapcsolatból amíg nem mélyedek bele jobban, és nem alázom meg magam még jobban ezekben a helyzetekben. Én biztos nem tűrném, sem a részegesedéseket, sem a megalázó beszólogatásokat.
Amúgy egy másik kérdés:
Mi az hogy neked is ott kell lenned? Kényszerít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!