Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket is zavarna ha a barátnőtöknek elég tartalmas a múltja?
Én már most meguntalak.
Rosszindulatú öregember vagy.
És ha már most tudod, hogy mi lesz ebből, akkor mire fel vallatod, miért nem keresel egy olyat, akit el tudsz fogadni?
Te most abból akarsz erényt kovácsolni, hogy nemigen kellettél eddig senkinek?
"egyébként jól meglennénk,' - ez elég kevés egy kapcsolathoz
Exem hasonló volt. Amint elmúlik a "tűz", amikor át kéne csapnia a szerelemnek szeretetbe, akkor fog elhagyni ha szerencséd van. Ha nincs, akkor veled marad de félre fog kefélni.
Kutyából nem lesz szalonna. Aki eddig egyszer sem volt hűséges, miért pont most lenne az? Ha pedig téged ez zavar, akkor ez a lány nem neked való.
Én voltam már ilyen lánnyal. Zavart az elején, de aztán ő is mindig mondta, ami az átlag gyk-s vélemény, hogy "az már a múlt", szóval lassan elfogadtam. Aztán egy szép napon engem is megcsalt, és nem azért, mert megunt volna, hanem... Nos, ezt még nagy zokogások között ő is bevallotta, hogy "nem tudja.
Az ember jelenét — tetszik, nem tetszik — a múltja határozza meg. Ne ess be abba a hibába, mint én, hogy szerelmes leszel egy ilyen lányba.
Kutyából nem lesz szalonna, ribiből sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!