Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti bevalljátok barátnőtöknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevalljátok barátnőtöknek, hogy eljártok csavarogni nélküle?

Figyelt kérdés

Ti elmondanátok a barátnőtöknek, hogy csavarogtok nélküle ?

Elég sokszor összeülünk haverokka, persze olyankor vannak velünk csajok is. Olyankor elég szarul érzem magam, hogy már megint nélküle vagyok. Persze a barátnőm nem jár el sehova. De én koleszba vagyok és azért itt az élet egész más.

#otthon #kollégium #érzés #haverság #barátnőtöknek #csavarogtok
2015. szept. 21. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiúk...
2015. szept. 21. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Mellette is van életem. Van amit elmondok van amit nem kell tudnia.

22/F

2015. szept. 21. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne titkolni? Én lányként tök természetesnek tartom ha egy fiúnak van élete rajtam kívül is. Igazából az lenne a furcsa ha nem lennének barátai akikkel kimozduljon.
2015. szept. 21. 20:20
 4/9 omba ***** válasza:
Nem elmondani az a hazugságnak egy tapintatosabb fajtája. De miért volna gáz elmondani?
2015. szept. 21. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha vannak ott csajok is, akkor mi akadályozza meg, hogy ő is menjen?

Mi együtt élünk, így elég nehéz lenne eltitkolnia bármilyen pasis estéjét, de szerencsére nem is akarja eltitkolni. Szerintem nem árt, ha tud róla, már csak azért sem, mert ha valami történik, tudja, hol keressen, vagy tudja egyáltalán, hol vagy, és ne az legyen, hogy barátnők mesélik neki, melyik kocsmában találkoztak veled.

2015. szept. 21. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ő nem jár el, az az ő dolga. Ezen nincs mit bevallani. Természetesek egy kapcsolatban , házasságban is a baráti programok.
2015. szept. 21. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze ha pl az ott lévő csajokkal mondjuk megcsalod, az megint más.
2015. szept. 21. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:

>bevalljátok

bevallani azt kell, amit szégyellni kell amúgy. Ezt nem kell szégyellni, természetes. Nem vagytok összekötve és mindkettőtöknek kell a privát szféra. Az nem baj, ha te mész külön is szórakozni, az baj inkább, hogy ő nem megy.

2015. szept. 22. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem dugni jartok el akkor ezen mit kell "bevallani".?nem csalod meg,akkoremeg.?
2015. szept. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!