Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két nő között. Melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két nő között. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

párkapcsolatban élek több mint 3 éve, másfél éve össze is költöztünk.

nem vagyok már szerelmes, de szeretem a páromat annak ellenére, h. vannak problémáink.

megismertem idén egy lányt, aki alaposan felkavarta a lelkem: soha nem éreztem azt korábban, hogy valaki ennyire értene és megértene, mint ő, mindenről tudok vele beszélgetni, olyan dolgokról is, amikről a párommal nem, a habitusunk, az értékrendünk, a világképünk sokkal inkább egyezik, mint a párommal... lehet, hogy kezdek beleszeretni, nem tudom, csak azt, hogy olyan, mintha kincset találtam volna, olyan értékes lett ez a lány a szememben... viszont őróla tudni kell, h. független személyiség, szingli, de szerintem nem vagyok közömbös számára... félek, hogy így hosszabb távon elveszítem szem elől.... szerintetek valljam meg neki az érzéseimet, vagy mit tegyek? a párommal a viszony egyébként elfáradóban volt már azelőtt, hogy a lányt megismertem.

2016. jún. 14. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A lány keze meg van kötve, foglalt vagy. Attól, hogy a pároddal maradsz, bevallhatod neki az érzéseid, megtudod, ő mit érez. Ha akar kapcsolatot ha nem, attól még simán beléd szerethet. Ez nem így működik, hogy megparancsolom magamnak, nem leszek szerelmes. Te a magánytól félsz, ő egy kapcsolattól, érezhetitek ugyanazt egymás iránt. A párodnak nem kell tudnia. Pofára csak saját magadat ejtheted, ha benne maradsz egy megfáradt kapcsolatban, és elengeded a lányt. Ha jobban megismernétek egymást, kialakulhatna valami. Az az ember, aki félti a függetlenségét, ugyanúgy vágyik szeretetre, csak parázik valamitől. Ez nagy igazság!
2016. jún. 15. 09:57
 12/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszodat.

valójában attól félek, hogy ha elmondom neki, ő megijed, és elveszítem, elmenekül, mivel nem akar elköteleződni... egy ilyen vallomás után már nem lehet onnan folytatni, hogy csak barátok vagyunk, még ha nem is jövünk össze... finoman igyekeztem eddig is tudtára adni, hogy fontos nekem, és sokat jelent, hogy megismerhettem... erre az a válasza, hogy ő is úgy érzi, de mindig hozzáteszi, hogy barátilag jelentek sokat neki.

2016. jún. 15. 10:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Szívesen!Akkor tartsd vele a kapcsolatot. Az mit jelent, hogy félsz, hogy szem elől veszíted hosszú távon? Intézményen,közösségen keresztül ismered? Cseréljetek tel.számot! Esetleg behívhatod a munkahelyedre, az egy teljesen semleges környezet, az nem randi. Végül is nincs ezzel semmi gond, így az az előnyöd, hogy megismerheted, kötöttségek nélkül, talán így közelebb enged, mintha meg akarna felelni neked, mint leendő pasijának. Így lazábban tudtok ismerkedni, lehet jó sül ki ebből.
2016. jún. 15. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Gondolom teljesen egyértelmű hogy az új csajt akarod szóval ez a rész tárgytalan, AZONBAN jól meg kell fontolnod hogy hogyan teszed meg a lépéseidet mert egy elhamarkodott és átgondolatlan lépés miatt bukhatod az egész háborút (nem csak a csatát)!

"Türelem rózsát terem."

Várj egy kicsit és próbálj meg közeledni az új csajhoz, (kérdezgesd a kapcsolatáról, dicsérd, legyél vele minél többet és szórakozzatok) ha látod hogy tetszik neki akkor ez a jele annak hogy Ő is belemenne a dologba, DE hogy ne veszítsétek el a becsülteteket (ami lehet hogy számára a párkapcsolat egyik feltétele) előbb szakítanod kell a jelenlegivel (ÉÉSS ez benne a rizikó :/ mert ha szakítasz a jelenlegivel és az új nem jön be akkor elvesztettél mindent! :( DE még mindig megvan a becsületed és mivel az idő nem áll meg még van esélye hogy az új csaj hozzád talál) azonban ha az új csaj olyan jelzéseket ad ami alapján azt szűröd le hogy nem akar veled összejönni akkor maradj veszteg és várj (bármennyire fáj)!

egyébként az is egy lehetőség, hogy egyik este csak elmentek szórakozni együtt dug*ok egy jót és másnap már költöztök is össze :D (ha a csaj is szeretné akkor csak cselekedned kell és tied a csaj)

2016. jún. 15. 13:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Gyáva vagy.
2016. jún. 15. 13:11
 16/18 A kérdező kommentje:

gyáva vagyok, igen, de úgy érzem, van mit veszítenem, és ez a lány az, akit elveszíteni nagyon fájna.

vállalom azt is, hogy engem megijeszt a magány!

nem dugni akarok elsősorban és hamarjában vele, ő annál értékesebb ember, egy erős lelki kapocs van köztünk, a szex csak ráadás lenne, én a személyiségébe szerettem bele... úgy értem, hogy elveszítem szem elől, hogy ez a lány remek ember, és független, más is könnyen észreveheti azt, amit én benne, és beleszerethet...

2016. jún. 15. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Maradj meg neki, mint barát, mélyítsd el ezt az ismeretséget valahogy. Ha teljesen megbízik benned, közelrôl megismer, átalakíthatja a kapcsolatról meg a függetlenségéről a véleményét. Ha megismer másokat közben, de te is képben maradsz, van esélyed. Ha eltűnsz, akkor elveszítheted.
2016. jún. 16. 10:31
 18/18 A kérdező kommentje:

"Ha megismer másokat közben, de te is képben maradsz, van esélyed."

Köszönöm szépen! Mondta pár napja, hogy megismerkedett egy férfival, igaz, munka kapcsán. Bennem egyből megszólalt a vészcsengő, mi van, ha az a férfi facér, és összejönnek majd? Biztos fontos neki ez a találkozás, hogy említést tett róla. Nekem a párom még mindig itt van.

2016. jún. 16. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!