Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nő között. Melyiket válasszam?
párkapcsolatban élek több mint 3 éve, másfél éve össze is költöztünk.
nem vagyok már szerelmes, de szeretem a páromat annak ellenére, h. vannak problémáink.
megismertem idén egy lányt, aki alaposan felkavarta a lelkem: soha nem éreztem azt korábban, hogy valaki ennyire értene és megértene, mint ő, mindenről tudok vele beszélgetni, olyan dolgokról is, amikről a párommal nem, a habitusunk, az értékrendünk, a világképünk sokkal inkább egyezik, mint a párommal... lehet, hogy kezdek beleszeretni, nem tudom, csak azt, hogy olyan, mintha kincset találtam volna, olyan értékes lett ez a lány a szememben... viszont őróla tudni kell, h. független személyiség, szingli, de szerintem nem vagyok közömbös számára... félek, hogy így hosszabb távon elveszítem szem elől.... szerintetek valljam meg neki az érzéseimet, vagy mit tegyek? a párommal a viszony egyébként elfáradóban volt már azelőtt, hogy a lányt megismertem.
Válaszd mindkettőt, de ne tudjanak egymásról!
20L (:
de az új lány szingli, és nagyon szereti a függetlenséget. hogyan mondjam el neki, mit érzek, hogy ne essek pofára?
ő meglehet, hogy nem akar kapcsolatot, egyelőre barátok vagyunk. mit tegyek?
A két szék közül a pad alá fogsz esni.
A pároddal hagytad kihűlni a kapcsolatotokat. Igen hagytad, ez nem csak úgy megtörténik. A szenvedélyt és a lángot táplálni is kell, nem csak várni hogy majd magától örökké tart.
A másik nő is csak azért izgalmas mert új, ismeretlen, izgalmas. Idővel ő is megszokottá válna. Ilyen csodára váró típusnál mint te, garantáltan mindegyik kihűl egy idő utan.
Viszont egyértelműen szakítanod kell a pároddal, mert jobbat érdemel nálad.
Te pedig próbálkozz az új csajnál, aztán majd pár év múlva várjuk ismét ezt a kérdést. :D
"Viszont egyértelműen szakítanod kell a pároddal, mert jobbat érdemel nálad."
kár lesüllyedni ilyen durva személyeskedésbe, lévén, hogy sem engem, sem a páromat, sem ezt a lányt, sem az életemet nem ismered. ne ítélj, hogy ne ítéltess!
köszönöm. 30-as srác vagyok.
a lány szerintem is tiszteletben tartja, hogy párkapcsolatom van, de többször kiemelte, hogy nem akar most szerelmes lenni, szabad akar maradni... ezért tartok a pofára eséstől... párommal már nem az igazi semmi, de ha szakítok, és az új lánynak sem kellek, nagyon magányos leszek, és attól félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!