Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csalad az első?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2 éve vagyunk lassan együtt és a családja folyamatosan b*szogat mindennel. Multkor teljesen összevesztem az anyjaval, es taknyos kis szarnak hivott, a nővére le gerinctelen majmozott stb. Ez eddig nem is baj, lehet veleménye mindenkinek, de barátnőm sosem véd meg előlük. Mikor én annyit mondok valamelyikre, hogy buta képes annyira összeveszni velem, hogy akár napokig veszekedünk. De mikor ők mondanak valamit rám, ő lapít, ha számon kérem azt mondja, hogy megvéd ő csak akkor épp sosem látom mert mem vagyok ott. Ez normális? Mit tehetnék ez ellen? Megbeszélni nem lehet vele mert felháborodik, hogy mindenèrt ő a hibás stbstb

20/f

2016. jún. 12. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajat tapasztalatbol mondom higy ha nem alltok a rossz percekben odavissza a masik mellett akkor hosszutavon eros sertidesek lesznek amitol befuccsol a dolog. Nalunk is ez van, es mar a vegen jarunk...o kiall neha mellettem de alapvetoen aldozatot nem hoz ertem en viszont erte igen..
2016. jún. 12. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
En is nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy ennek igy ertelme nincs ha nem szamithatsz a parodra...
2016. jún. 12. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak mar nincs nagy jovoje. Szerintem szakitani kellene...
2016. jún. 12. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Dobd.
2016. jún. 13. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki
2016. jún. 14. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Hosszútávon ez nem működne, de nézd a jó oldalát, neked kevesebb terhed lesz, ő pedig talán tanul a hibáiból.
2016. júl. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!