Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova menjünk randizni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk randizni ilyen időben?

Figyelt kérdés

Én a biliárdra gondoltam,de az nem lesz jó,mert elmondtam egy barátnőm h az nem lenne rossz,és ő meg ugy adta vissza a srácnak h már 100%,na mindegy.

Szóval tippek,ötletk vkinek?

Az is eszembe jutott h itthon maradunk és megnézzünk egy filmet

19/L

2010. ápr. 12. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyi ideje ismeritek egymást, milyen komoly a dolog és hogy miket szerettek csinálni :)

22F

2010. ápr. 12. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
ismerni régóta ismerjük egymást(barát félék vagyunk),de aez a járós dolog még uj
2010. ápr. 12. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

biliárd bowling vagy csak egy cukiba beülni és dumálni :D

16/f

2010. ápr. 12. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

csak én nem értem az első mondatodat? "... de az nem lesz jó, mert elmondtam egy barátnőm h az nem lenne rossz, és ő meg úgy adta vissza a srácnak h már 100 %, na mindegy." - itt vmi nagyon nagy bukfenc van... Hogy kerül a képbe a barátnőd? Miért nem lesz jó? Mit adott vissza a srácnak? Egyáltalán nem értem, mi a biliárddal a probléma...

De egyébként én egy teázót, vagy vmi hangulatos kis beülős helyet javasolnék. De azt sem tudom, a biliárddal mi a gond, meg az ilyesmikkel.

A film nézés sem rossz, de azt randinak nem ajánlom... Csak ha már van kialakult párkapcsolat...

24L

2010. ápr. 12. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Énsem értem az elsöt!

WTF!!

2010. ápr. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!