Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk randizni?
Figyelt kérdés
Ti milyen helyekre mentetek a kapcsolat elején??
Mi még csak tegnap jutottunk el a csókig...:$
2010. aug. 7. 21:14
2/18 A kérdező kommentje:
köszi édes vagy..:D valami komolyabbat már..:D
azt mondta találjam ki én..:D de fene.. semmi nem jut eszembe.. tegnap voltunk egy olasz étterembe..:D
ja azt is hozzá tenném hogy én 18 vagyok ő meg 28^^
2010. aug. 7. 21:19
3/18 anonim válasza:
Babinénhez ott ehettek bauxitfőzeléket.
4/18 anonim válasza:
sétáljatok egyett a Kopaszi gátnál. szép hely. és még cukrászda is van ott, meg étterem is.
5/18 anonim válasza:
Budapesti vagy?
állatkert is jó program, lehet dumálni, jó nagyokat sétálni, ott is van beülős rész
Hajógyári szigetre is ki lehet menni mászkálni, meglátjátok, hogy épül a Sziget, jó levegő van
6/18 A kérdező kommentje:
Nincs messze pest..:D
Állatkert az van itt elég..:D
amúgy meg kb 10 perc múlvára kell a progi:D:D
2010. aug. 7. 21:25
7/18 anonim válasza:
a hullaház ideális randihelyszín, én is odavittem egy csajt egyszer (miután kinyírtam) :D Csak vicc
8/18 anonim válasza:
ja hogy ilyen sürgős? Péntek este séta valahol + beülős helyen dumálgatás, gondolom a srác is ilyesmire készül.
Aztán ne hagyd leitatni magad :)
9/18 anonim válasza:
ja, amúgy szombat este van :)) én is képben vagyok
10/18 anonim válasza:
Sétáljatok, üljetek be valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!