Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közölte, hogy nem tud szeretni. Ilyenkor mi van? N
Párom hetek óta kerül engem - érzésem szerint -, mindig van valami halaszthatatlan dolog, ami miatt nem ért rá velem találkozni. Előfordul, nincs is ezzel gond, de most egy számomra nagyon fontos programot mondott le ok nélkül.
Kérdőre vontam, mire kibukott, hogy nem értem meg, mert neki most nincs rám szüksége. És ő már nem tud szeretni. Nem kicsit döbbentett meg a dolog. Próbáltuk megbeszélni, mire magyarázkodott egy csomót, hogy mennyire fél, hogy elveszít, meg hogy mennyire szeret(?), meg ilyesmik.
Ilyenkor mi van? Nem tud szeretni, de közben meg mégis?
Rengeteget gondolkodtam a dolgon, és nem értem. Közös jövőt terveztünk, de hogy lenne közös, ha őneki jobb nélkülem?
Közben meg borzasztó önzőnek is érzem magam, mert szeretnék mellette állni. De nem tehetek róla, akkor is elárulva érzem magam.
Nem tudom, mi lenne most a helyes lépés. Hagyjam magára, míg eldönti, hogy mit akar, vagy ne hagyjam békén, hogy igen is tudja, hogy itt vagyok?
Valami biztosan történt, de hogy mi, azt nem tudom. Ahogy írtam fent, lemondta a programokat, ha kérdeztem, hogy van, mi a baj (érezhetően rossz kedve volt), csak annyit mondott, hogy gondolkodik. Nem árulta el, hogy min. Aztán lemondta az utolsó dolgot, amit írtam, hogy kifakadtam rajta, hogy miért, azon vitáztunk egy sort. Először mindenféle kifogás volt, és a vége lett az, hogy kifakadt ő is, hogy nincs rám szüksége meg egyedül akar lenni meg satöbbi. Aztán meg jöttek azok, amiket az eredeti kérdésben meg a többi kommentben írtam, hogy próbáltunk róla beszélni, de nem igazán jött össze, meg kikerülte a dolgot.
Hétvégén találkoztunk, jól éreztük magunkat együtt, de akkor sem beszéltük meg, ezt utána mondtam is neki telefonon, hogy nekem szükségem lenne rá, mert megijesztettek a dolgok, amiket múlt héten megkaptam tőle. Arra azt mondta, hogy szerinte nem is volt igazán időnk beszélni, meg hogy ne feszüljek rá nagyon, megoldjuk. Mert neki ez is pozitív, hogy jól éreztük magunkat.
Szóval igazából ez az, ami aggaszt most, hogy nem tudom, mi váltotta ki benne a múlt heti kijelentéseket, és azt érzem, ő inkább meg is tartaná magának ezeket.
Bár még az is lehet, hogy én is ugyanúgy túlgondolom a dolgot, és nem kellett volna ennyire magamra vennem. :)
Mindenesetre remélem, hogy a napokban végre tudunk beszélni nyugodtan.
Megint "8as"vagyok:) Lehet rájött ,hogy nem úgy gondolta és tudja mi váltotta ki. Csak lehet olyan butaság,hogy férfi létére meg mondtad ,hogy makacs is(nem menne orvoshoz pl) így gáznak tartaná megbeszélni ,elmondani. Egyébként meg ha belegondolsz,sok kapcsolat van szerintem így ,hogy hullámzanak az érzések..az ,hogy van ahol elmondják egymásnak van ahol magukban tartják mert úgyis jobb lesz. Vagy nem de majd akkor szólnak...vagy nem hanem máshol keresik a boldogságot. Lehet "örülni" kéne annak ,hogy el merte ezt mondani neked..még ha nem is jól fejezte ki magát. Így legalább van esély arra(nem is kicsi,ha mindketten akarjátok) hogy rendbe tegyétek a dolgokat. Beszélgetéssel kicsit több odabújással, vicces emlékekkel.stb
Ne aggódj minden rendben lesz,olyan hogy tökéletes kapcsolat nincs.Szerintem rosszul fejezte ki magát azért kezdett hebegni habogni hogy de nagyon szeret csak fél.Sajnos van ilyen mondom én is tapasztalom.Bár én amúgyis "beteg" vagyok...a túl sok agyalás miatt tényleg veszélyes.
Szorítok nektek:)
Köszönöm a korrekt válaszaidat, illetve, hogy próbálsz segíteni. :)
Sajnos úgy tűnik, nálunk az lesz a vége, amitől tartottam, hogy "elfelejtődik" a dolog. Nem beszéltünk meg semmit a fent írtakból, párom meg olyan, mintha nem is történt volna semmi.
Együtt töltöttük a hétvégét, programot szerveztünk, tehát nem lehet azt mondani, hogy nem igyekszik, csak tisztázni nem akaródzik neki ezt az egészet.
Gondolom, ha most őt kérdezné meg valaki ugyanerről, ő meg azt mondaná, hogy felfújtam a dolgot, és igazából nem volt semmi komoly gond.
Félek, hogy az ilyen "apróságok" szépen lassan falat húznak majd közénk.
Mindenesetre azt hiszem, ez a dolog itt lezárult most. Lassan annyi idő telik el, hogy már beszélni sem lesz miről. Csak bennem maradtak kérdések.
Talán neked van igazad azzal, amit írtál, hogy csak épp volt egy kis hullámzás. Részemről megpróbálom elengedni a dolgot, míg nem lesz hasonló.
Remélem, neked azért jobban sikerül tisztázni a dolgokat. :) És kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!