Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnátok, ha a párotok rovardiétán lenne?
Nekem már kezd elborulni az agyam a páromtól. (Ő a nő.) Kb. három hete tart ez a "hóbortja", hogy mindenféle rovarokat eszik meg rendes hús helyett, fogyás céljából, valami oldalon talált egy cikket erről, hogy ez egy tuti fogyókúrás módszer.
Én főzök magamnak rendes ételeket, nem ezzel van a gond, hanem hogy már nem bírok normálisan enni, elhányom magamat kis híján, mikor leül elém megenni egy tányér tücsköt (állatkereskedésben veszi, de van amikor direkt kimegy az erdőbe és szed magának mindenféléket), és hallom, ahogy ropognak a fogai alatt.
Rászóltam, hogy legalább akkor ne előttem egyen, hanem intézze akkor, amikor én nem vagyok a közelben, de arra meg besértődött, merthogy a közös étkezések fontosak.
Ilyenkor mit lehet tenni? Már nagyon idegesít.
2:
Szegény halak, csirkék, marhák, disznók...
Kérdező:
Én rendes kajákat eszek, de nyitott vagyok az új dolgokra. Pl tudom hogyha elmennék nyaralni valamilyen távol-keleti országba (amik többek között arról híresek, hogy rengeteg undorítóságokat megesznek a helyiek), biztos én is rengeteg undorítóságot kipróbálnék.
Mondjuk ezt már hangoztattam a baráti körömben is, de egyedül maradtam ezzel :D
Szerintem aki "túlélő" típusú ember (tehát érdeklik a túlélés módszerei, pl a természetben ragadva), az is jó ha nyitott az ilyenekre. Én ezt egyszerűen jó mókának fogom csak fel és szórakozásnak. Normális, átlagos embernek tartom magam az élet legtöbb területén, de én biztos belekóstolnék mostani fejjel egy tál szöcskébe, ha valaki megkínálna velük.
23/F
Miért lenne gusztustalan? Mármint oké, nem hangzik túl biztatóan a rovarevés, de ha belegondoltok, a garnélát eszi boldog-boldogtalan, a homár meg egyenesen ínyencfalat, ha valaki személy szerint nem szereti, még akkor is tök elfogadott dolog. Pedig ilyen szempontból azok is rovarok, ugyanolyan kitines páncél, sok ízelt láb, csápok, miegymás.
Én tolerálnám. Nem élnék ezen, lehet megkóstolnám, lehet hogy nem, de azért nem is akarnék belehalni abba, hogy más eszi.
Ha téged ennyire zavar, akkor ne "cseszegesd", hanem ültesd le, és komolyan beszélj vele, hogy nem bírod elviselni, és vagy egyen külön, vagy megundorodsz tőle. Innentől ő dönt, hogy érsz-e neki annyit, hogy tiszteletben tartsa a kérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!