Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tolerálnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálnátok, ha a párotok rovardiétán lenne?

Figyelt kérdés

Nekem már kezd elborulni az agyam a páromtól. (Ő a nő.) Kb. három hete tart ez a "hóbortja", hogy mindenféle rovarokat eszik meg rendes hús helyett, fogyás céljából, valami oldalon talált egy cikket erről, hogy ez egy tuti fogyókúrás módszer.

Én főzök magamnak rendes ételeket, nem ezzel van a gond, hanem hogy már nem bírok normálisan enni, elhányom magamat kis híján, mikor leül elém megenni egy tányér tücsköt (állatkereskedésben veszi, de van amikor direkt kimegy az erdőbe és szed magának mindenféléket), és hallom, ahogy ropognak a fogai alatt.

Rászóltam, hogy legalább akkor ne előttem egyen, hanem intézze akkor, amikor én nem vagyok a közelben, de arra meg besértődött, merthogy a közös étkezések fontosak.

Ilyenkor mit lehet tenni? Már nagyon idegesít.

2016. jún. 6. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez nem normàlis az én értékrendemben, amugy sem szeretem ezeket a hülye diétàkat. Szóval én ott hagynàm, olyan mintha orra alà finganàl.
2016. jún. 6. 18:07
 2/13 cukilányka 0.0 ***** válasza:
48%
Ahj, szegény tücskök. :(
2016. jún. 6. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kamukérdés.
2016. jún. 6. 18:11
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Sajnos ez egy valós probléma nálunk...
2016. jún. 6. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Ázsiában is népszerű a bogarak fogyasztása, enek ellenére megértm, hogy számodra fura illetve gusztustalan. Nincs mit tenni, mondni kell, hogy nem lesz közös étkezés amíg ilyen diétán van, mert elhagyod. Ha nem hagyja abba először csak étkezz külön, aztán hagyd el.

Személy szerint engem nem idegesítene, mivel tisztában vagyok, hogy más kultúrákban elfogadott, így számomra nem gusztustalan.

Aztán az is lehet, hogy csak ideiglenes, mert nem olyan hatékony mint hitte, így abbahagyja.

2016. jún. 6. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a barátnőd nem normális! Én is diétázom, csirkemellet eszek stb... nem bogarakat. Ez szerintem nem normális, hogy ilyen diétát választ.

De gondol már el...csókolóztok és egyszercsak érzed, hogy hopp egy tücsökláb :D

2016. jún. 6. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Fujmaaaaar biztos nem lenne gusztusom smarolni vele.
2016. jún. 6. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Jezusom, mondd hogy kamu, mondd hogy kamu :'( ez undorito. Ha valaki ennyire fogyni akar akkor emelje fel a segget es eddzen.
2016. jún. 6. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Fuuujjj 😫 ne haragudj kèrdező de ez nem normális. Ha látod hogy eszi a bogarakat inkább ne egyèl hiába sèrtődik meg tekintettel lehetne rád is.
2016. jún. 6. 19:06
 10/13 Szergej55 ***** válasza:
Olyannal nem is lennék, aki fogyókúrázik diéta helyett.
2016. jún. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!